Sjekk hva du kan vinne!

Postet av Vestland Bedriftsidrettskrets den 25. Okt 2019


Det er under 2 uker igjen til årets syrefest, Trappecupen 2019, og det er på tide å avsløre noen av årets premier! Vi trekker blant annet følgende premier på startnummer: 

  • 2*PT Startpakker fra FitFactory (verdi kr. 1490,- pr pakke)
  • 10*Gavekort på idrettsmassasje fra Bergen Body Works
  • 3*Gavekort på løpsanalyse fra Drevelin Aktiv (verdi kr. 800,- pr stk)
  • 4*Frokostgavekort for 2 pers. fra Scandic Ørnen  
  • 1*Gavekort fra Haukeland Spa
  • 4*Gaveabonnement fra Kondis 

I tillegg til disse har vi også to helt egne bedriftspremier som vi lover at dere har lyst å vinne! Den ene går til den bedriften som har flest fullførende i cupen og den andre går til den bedriften som har den raskeste sammenlagttiden i cupen (beregnes ut fra tiden til de 4 raskeste i hver bedrift).


Og selvsagt blir det deltakerpremie til alle :) 


Her er det ingenting å vente på, meld deg på Trappecupen 2019!
Protokoll fra Kretstinget

Postet av Vestland Bedriftsidrettskrets den 9. Apr 2019


Hordaland Bedriftsidrettskrets avholdt ordinært kretsting 3.april 2019 på Idrettens Hus Brann Stadion. Her ble blant annet nytt styre valgt og medlemskontingenten for 2020 og 2021 fastsatt. 


Protokollen fra Kretstinget finner du her: Signert protokoll Kretsting 2019.pdf
Bedriftsidretten Hordaland inngår samarbeid med Løvstakken Opp

Postet av Vestland Bedriftsidrettskrets den 7. Mar 2019

Fra og med 6.mars inngår Bedriftidretten i Hordaland et samarbeid med Løvstakken Opp, noe alle våre medlemmer og deltakere i Springkarusellen kan nyte godt av!

Alle våre medlemmer og alle våre deltakere i Springkarusellen 2019 får nemlig 15% rabatt på deltakeravgiften ved påmelding til Løvstakken Opp, uansett påmeldingskategori, som arrangeres 11.mai i regi av BFG Bergen Løpeklubb*. 

*Tilbudet gjelder påmeldinger gjort fra og med 6.mars 2019. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og er kun gyldig for medlemmer av Hordaland Bedriftsidrettskrets og deltakere som er påmeldt til Springkarusellen 2019. 

Om du ønsker å benytte deg av rabatten benytter du rabattkoden team19 i påmeldingsskjemaet til Løvstakken Opp. Er dere mange fra samme bedriftsidrettslag som skal melde seg på kan dere benytte dere av samlepåmelding. Les mer om det her (info nederst på siden).

Påmelding Løvstakken Opp: Klikk her


Løvstakken Opp

Løvstakken Opp er et motbakkeløp som ble arrangert for første gang i 2012. Løpet har 400 høydemeter og går over 2,1 km. BFG Bergen Løpeklubb står som arrangør av løpet, og svært mange frivilligge legger til rette for arrangementet.

Løpet er lagt opp for både konkurransedeltakere og mosjonister.