Bedriftsidretten Hordaland inngår samarbeid med Løvstakken Opp

Postet av Vestland Bedriftsidrettskrets den 7. Mar 2019

Fra og med 6.mars inngår Bedriftidretten i Hordaland et samarbeid med Løvstakken Opp, noe alle våre medlemmer og deltakere i Springkarusellen kan nyte godt av!

Alle våre medlemmer og alle våre deltakere i Springkarusellen 2019 får nemlig 15% rabatt på deltakeravgiften ved påmelding til Løvstakken Opp, uansett påmeldingskategori, som arrangeres 11.mai i regi av BFG Bergen Løpeklubb*. 

*Tilbudet gjelder påmeldinger gjort fra og med 6.mars 2019. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og er kun gyldig for medlemmer av Hordaland Bedriftsidrettskrets og deltakere som er påmeldt til Springkarusellen 2019. 

Om du ønsker å benytte deg av rabatten benytter du rabattkoden team19 i påmeldingsskjemaet til Løvstakken Opp. Er dere mange fra samme bedriftsidrettslag som skal melde seg på kan dere benytte dere av samlepåmelding. Les mer om det her (info nederst på siden).

Påmelding Løvstakken Opp: Klikk her


Løvstakken Opp

Løvstakken Opp er et motbakkeløp som ble arrangert for første gang i 2012. Løpet har 400 høydemeter og går over 2,1 km. BFG Bergen Løpeklubb står som arrangør av løpet, og svært mange frivilligge legger til rette for arrangementet.

Løpet er lagt opp for både konkurransedeltakere og mosjonister.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.