Dans

Vi starter opp nytt og spennende tilbud i Vestland. Dansing er en aktivitet som passer for de fleste.

Følg med for å se om det er noe som kan passe deg :) 

Arrangement

Når Navn
Vi har ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket, men ta kontakt så ser vi om det dukker opp noe snart.

Vi har gleden av å invitere deg til Online kurs i LINE DANCE!

Line Dance er en danseform som kom fra USA på 90-tallet. Dansen er karakterisert ved at man danser uten partner, vanligvis i en gruppeformasjon med rader og rekker. Du kan danse alene eller sammen med venner/familie. Musikken vi danser til er country, latin, pop m.m.

Kurset vil gå over 4 onsdager i uke 9-12, med oppstart onsdag den 3. mars kl. 1800. Kurset vil bli sendt over Facebook i egen gruppe, og du må ha en Facebook-konto for å kunne delta. Kurset holdes i samarbeid med Kom og Dans Bergen. Kom og Dans er en landsomfattende organisasjon med dansemiljøer fra Alta i nord til Mandal i sør. Hos Kom og Dans er dansegleden i fokus!

Pris kr. 350 totalt for 4 uker. Kan du ikke danse onsdager kl. 18, vil instruksjonsvideoene ligge i gruppen så lenge kurset varer. Du kan se dem nå og så mange ganger du vil.

Dansene vi lærer vil være enkle danser for nybegynnere. Dette passer for alle. Ingen tidligere danseerfaring påkrevd. Dans er god utholdenhets- og koordinasjonstrening. BLI MED!

Spørsmål?

Kontakt vår daglig leder Brit Helen Simmenes på telefon 414 77 775 eller e-post dersom du har spørsmål rundt vårt tilbud. 

Levert av IdrettenOnline