Kanonball

En leken og morsom konkurranse, med en dose alvor.

Er du klar?

Vi er underlagt NIF`s Dopingreglement og er et RENT ARRANGEMENT

Arrangement

Når Navn
Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket

Kanonball

Kanonball er den optimale bedriftsidretten! Husker du tilbake til gymmen? Kanonball engasjerer enormt og dette er gøy å drive med sammen med venner og kolleger. Våre dyktige kanonballdommere gjør at alt ligger til rette for god kampledelse.  En vil kjenne litt på adrenalinet når man prøver unngå å bli truffet og du vil veldig raskt finne energi du ikke visste du hadde. Lag som ikke er tilknytning et Bedriftsidrettslag har mulighet å kunne delta som en aktivitets gruppe ved å inngå en tilknytningavtale.

Samle ditt lag, gjør dere klare å bli med!

Høsten 2019 kjører vi i gang med 5 turneringer i Sandsli Sportsssenter. Turneringene kjøres på tirsdager mellom kl 20:00 og 22:00, og det spilles med mix-lag (maks 3 herrer spillere på banen samtidig).  Ditt lag velger selv om dere ønsker å delta på en eller flere av turneringene.

  • Lag: 6 spillere (5 utespillere + 1 konge). Valgfritt antall innbyttere.
  • Hvor: Sandsli Sportssenter
  • Spilletid: 1 x 13min
  • Antall lag pr turnering: Maks 8 lag


Kampoppsett:

Kampoppsett 29. oktober 2019.pdf


Resultater:

Resultater Kanonballturnering 29.oktober 2019.pdf

Spørsmål?

Christian Jensen: telefon 414 60 184 eller e-post

Reglement for kanonball finner du her

Unntak: 

  • Det spilles 1 x 13 min pr kamp. Man spiller så mange "runder" som mulig innenfor tiden og får poeng ut fra hvor mange "runder" man vinner.
  • Regelen om maks 3 herrespillere på banen samtidig fraviker vi. Lagene velger selv sammensetningen, slik at man kan ha rene damelag og herrelag eller mikslag med det antall herrespillere man selv ønsker. Alle skal få bli med :)