Klatring

Klatring sammen med kolleger

Lyst på en utfordring i trygge rammer sammen med gode kolleger?

Arrangement

Når Navn
29 aug. -
kl 19:30
19 des.
kl 21:00
Klatretrening i Sandslihallen høst 2024
Vestland Bedriftsidrettskrets

Påmeldingsfrist: 18. Des 2024
  Les mer  
31 aug.
Klatrekurs: Inne til ute
Vestland Bedriftsidrettskrets

Påmeldingsfrist: 30. Aug 2024
  Les mer  
13 sep. -
kl 14:00
20 sep.
kl 20:00
Bedriftskonkurranse i buldring
Vestland Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
27 sep. -
kl 17:00
28 sep.
kl 15:00
Innføringskurs i klatring
Vestland Bedriftsidrettskrets

Påmeldingsfrist: 26. Sep 2024
  Les mer  
18 okt. -
kl 14:00
27 okt.
kl 20:00
Bedriftskonkurranse i buldring, Førde klatresenter!
Vestland Bedriftsidrettskrets
  Les mer  
01 nov. -
kl 15:00
02 nov.
kl 21:00
Bedrifts NM i buldring 2024
Vestland Bedriftsidrettskrets

Påmeldingsfrist: 26. Okt 2024
  Les mer  

Vi tilbyr klatring og buldring for deg og dine kollegaer. Med våre erfarne instruktører sikrer vi dere og lærer dere enkle teknikker. 

Noe av vårt tilbud: 

  • Innføringskurs i klatring
  • Bedriftskonkurranser i buldring
  • Bedriftskonkurranser i autobelay
  • Bedrifts NM i buldring i 2023 og i 2024
  • Klatretrening en gang i uken
  • Inne til Ute kurs
  • Sosiale klatrearrangementer for din bedrift, både inne og ute

Vi skreddersyr i tillegg aktivitet for din bedrift om dere ønsker det. Ta gjerne kontakt med oss på vestland@bedriftsidretten.no 

Vi arrangerer innføringskurs i klatring både for enkeltpersoner og for bedrifter som ønsker å lære å sikre og klatre trygt innendørs.

Kurset krever ingen forkunnskaper og dere kan låne alt av klatreutstyr hos oss. Vi har fokus på sikkerhet i alle faser av klatringen.

På kurset gjennomgår vi kameratsjekk, sikring på topptau, klatring og sikring på led, samt sikring av fall. På slutten av kurset får alle anledning til å gjennomføre en brattkorttest, der dere kan få godkjent brattkort for å kunne klatre videre på egenhånd.

Klatring er en aktivitet som kan tilpasses alle nivåer og gir høy grad av mestring. Det er en glimrende måte å trene balanse, styrke og smidighet på. Og først og fremst er det veldig MORO!

Dersom deres bedrift ønsker et eget kurs i klatring kun for dere, så ta gjerne kontakt med oss på e-post: vestland@bedriftsidretten.no

Siden 2022 har Bedriftsidretten Vestland arrangert bedriftskonkuranse i buldring, som har blitt svært populært blant mange bedrifter og lag.

Hver konkurranse går over en periode på mellom 5-7 dager hvor klatresenteret skrur mellom 35-45 ruter i ulik vanskelighetsgrad. Du kan klatre når som helst og hvor mange ganger  du vil i løpet av perioden.

Resultatene registrerer du på en lenke du får ved oppstart av konkurransen.

Du får 1 poeng for hvert unike bulder du topper av de utvalgte rutene som er med i konkurransen. Vinneren av den individuelle konkurransen er den som får flest mulig poeng.

Beste bedrift kåres ut fra totalsummen til laget. Her lønner det seg å mobilisere så mange som mulig – Alle poeng teller og er like viktige!

Det blir premiering for beste mann, beste kvinne og beste bedrift, i tillegg til fine utrekkspremier. Du må være til stede på premieutdelingen for å være med i trekningen.

Ta med deg kollegene dine og bli med på denne utfordringen om å bli beste buldrebedrift! 

Ønsker du å melde på et lag fra din bedrift? Last ned skjema for samlepåmelding og fyll dette ut. Utfylt skjema sendes til vestland@bedriftsidretten.no 

Lagspåmelding buldrekonkuranse

Sjekk når neste buldrekonkurranse er i kalenderen vår 

Vi ønsker velkommen til bedrifts NM i buldring 2024!

Ta med alle dine kollegaer for å kjempe om å bli Norges beste buldrebedrift. Vi vil selvsagt også kåre respektive Norgesmestre i dame, herre og paraklasse.

Det vil være buldreruter på alle nivåer, så her er det utfordringer for både nybegynnere og erfarne klatrere.

I innledende runde vil det være 35 ulike bulder og dere vil totalt ha ca 2 timer til disposisjon for å klare så mange som mulig. Denne innledende runden vil være kvalifisering for finale i individuell konkurranse. Norges beste bedrift blir kåret ut fra høyest poengsum totalt for hele laget under innledende runde.

De seks beste i dame-, herre- og paraklassen vil gå videre til finale lørdag ettermiddag. I finalen vil det være fire egne finaleruter med sonemarkering og topp.

Trykk her for å komme til arrangementet og påmelding

Se gjerne videoen fra bedrifts NM i buldring 2023. 


Spørsmål? Ta kontakt med:

Brit-Helen Simmenes: telefon 414 77 775 eller e-post

Christian Jensen, telefon: 414 60 184 eller e-post

Her vil vi fortløpende legge ut lenker til resultatene fra bedriftskonkurranser i buldring for Bergen, Førde og Sogndal :) 

Når man har tatt innføringskurs i klatring innendørs, er ofte neste steg å ta med seg klatringen ut i boltede felt. Det er utrolig fint å kunne klatre ute en fin sommerdag, gjerne i kombinasjon med et bad og/ eller grilling i fellesskap med andre klatrevenner.

Når man skal klatre ute, er det noen viktige rutiner og utstyr som er annerledes enn å klatre inne. Det er derfor veldig nyttig å gjennomføre et "Inne til Ute kurs" med erfarne instruktører som guider deg.

På kurset gjennomgår vi utstyr for uteklatring på boltede felt, ledklatring og sikring på led når man klatrer ute, hvordan man lager et topptaufeste og snumanøver av topptau for å få med seg utstyret sitt etter endt klatring. Vi går også gjennom rutiner for rappellering med egen sikring.

Vi stiller med utstyr spesielt for uteklatring, men man tar selv med egen sele, sko og taubrems. Ta kontakt med oss om din bedrift ønsker dette kurset eller om dere bare ønsker erfaring med å klatre ute.