Bedrifts NM i buldring 2024

Bedrifts NM i buldring 2024


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 26.10.2024 03:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 292,00 inkl. avgifter

Vi ønsker velkommen til bedrifts NM i buldring 2024!

Ta med alle dine kollegaer for å kjempe om å bli Norges beste buldrebedrift. Vi vil selvsagt også kåre respektive Norgesmestre i dame, herre og paraklasse.

Det vil være buldreruter på alle nivåer, så her er det utfordringer for både nybegynnere og erfarne klatrere.

I innledende runde vil det være 35 ulike bulder og dere vil totalt ha ca 2 timer til disposisjon for å klare så mange som mulig. Denne innledende runden vil være kvalifisering for finale i individuell konkurranse. Norges beste bedrift blir kåret ut fra høyest poengsum totalt for hele laget under innledende runde.

De seks beste i dame-, herre- og paraklassen vil gå videre til finale lørdag ettermiddag. I finalen vil det være fire egne finaleruter med sonemarkering og topp.

Påmelding: 

Deltar du kun individuelt fra din bedrift, anbefaler vi deg å bruke påmeldingsløsningen på denne siden. Representerer du en bedrift som ønsker å melde på flere samlet og dermed ønsker å få faktura for deltagelsen, fyll ut dette skjemaet og send det på e-post til  vestland@bedriftsidretten.no

Dere vil etter påmeldingen få en bekreftelse på at påmeldingen er registrert.

Du kan melde på i følgende klasser:

  • Klasse A: 1-60 ansatte
  • Klasse B: 61-200 ansatte
  • Klasse C: Over 200 ansatte

Dere kan selv bestemme om dere ønsker å melde på et felles lag for hele bedriften eller om dere ønsker å melde på kun en avdeling eller seksjon innad i bedriften. Spesifiser dette ved påmelding. Dere melder dere da på i den kategorien som samsvarer med antall ansatte på deres avdeling/seksjon/bedrift. Husk å benytte identisk navn på laget for alle som melder seg på.

Premiering:

Det blir premiering av de tre beste i henholdsvis følgende klasser:

  • Beste bedrift
  • Beste dame
  • Beste mann
  • Beste parautøver

I tillegg vil vi trekke ut fine premier på startnummer.

Reglement: 

Beste bedrift: I klassen beste bedrift kan du ta med så mange medlemmer i ditt bedriftsidrettslag som du ønsker. Alle poeng teller og høyeste totale poengscore vinner. Alle har ca to timer til disposisjon og kan prøve så mange bulder som de ønsker. Det er ubegrenset antall forsøk på de ulike buldrene, men ved lik poengsum vil antall forsøk være avgjørende. Her vil man få 1 poeng for hvert bulder man klarer. Man må ha begge hender kontrollert på topptaket for å få godkjent et bulder.

Individuelle klasser: I innledende runder gjelder samme regler som for beste bedrift. De 6 med høyest poengscore totalt går videre til individuelle finaler. Ved lik poengsum er det antall forsøk som gjelder.  

Finale: I finalen følger vi nasjonalt reglement fra NKF.  Les NKF sitt reglement.

Hvem kan delta? 

Alle som deltar i NM må være medlem i et bedriftsidrettslag tilsluttet Norges Bedriftsidrettsforbund. Er ikke din bedrift medlem i Bedriftsidretten, ta kontakt oss vestland@bedriftsidretten.no for mer informasjon og muligheter for din bedrift.

Bankett: 

Banketten foregår i Bergen Klatresenter Fana sine lokaler, lørdag kveld kl 19:30 og utover. Her vil det bli premieutdeling og kåring av beste buldrebedrift i tillegg til god musikk og god stemning!

Dere reserverer bord ved å melde dere på banketten via påmeldingen. 

Det blir enkel servering med pizza som er inkludert i bankettprisen på kr. 280,- pr. person. Begrenset antall plasser. Først til møllen prinsipp gjelder. 

Overnatting: 

Informasjon kommer senere. 

Spørsmål? 

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe du lurer på. Ta kontakt med Brit Helen Simmenes på telefon 414 77 775 eller e-post:  brithelen.simmenes@bedriftsidretten.no eller Christian Jensen på telefon 414 60 184 eller e-post:  Christian.Jensen@bedriftsidretten.no


Vi er et rent særforbund. Dette arrangementet er underlagt regelverket til Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) og Norges Bedriftsidrettsforbund. Dette omfatter også NIFs antidopingregelverk. For mer informasjon  se her. Ved påmelding til dette arrangementet aksepterer og godtar jeg disse vilkårene.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.