Vi kjører igang Ti på Topp Vinter

Postet av Vestland Bedriftsidrettskrets den 16. Nov 2020

"Ti på Topp Vinter -se lyst på livet" er en lavterskel turkonkurranse i Bergen som vi ønsker at skal bidra til å styrke samholdet, og å motivere hverandre til å bruke natur og bevegelse til å styrke vår egen helse.

I tillegg til å motivere bergenserne til å komme seg ut på tur ved å presentere turmål som er lette å besøke og krever ingen planlegging, vil vi i denne konkurransen ha fokus på viktigheten av å oppsøke det lille vi får av dagslys her i nord om vinteren. Med denne konkurransen vil vi forsøke å forebygge et svært vanlig problem som mange opplever her i norden, nemlig vinterdepresjon. Det er en tilstand som kan oppstå når man får for lite dagslys og beveger seg for lite. Turmålene våre skal være enkle å besøke, enten i dagslys, eller med hodelykt i mørket.

Hovedmålet vil være å komme seg ut og besøke turmålene. Dette skal være mulig å gjennomføre for de fleste. Terskelen for å komme seg ut skal være lav, og det får vi til gjennom å ha både beskrivelse av tilkomst (inkl. parkeringsmuligheter), beskrivelse av turløype, gps-spor og bilde av turmålet. Her får man all infomasjon man trenger, og det eneste man må gjøre er kle seg etter været, ta med mobilen og komme seg ut på tur. Går du i mørket og skal besøke et turmål uten lysløype så ta med hodelykt.

Klikk deg inn på Ti på Topp Vinter sin hjemmeside for mer informasjon om turmålene og påmelding.

Påmeldingen åpner tirsdag 17. november 2020.

Lurer du på noe, ta kontakt med Trudi Aaltvedt i Bedriftsidretten Vestland på telefon: 95247429 eller e-post vestland@bedriftsidretten.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.