Solid serieåpning for juniorene, men kampen er annullert!

Postet av Træff SK den 19. Aug 2020

Clausenengen/Kristiansund G19  1-6  Træff G19

Årets første seriekamp gikk av stabelen på Kristiansund Stadion onsdag 12. august, da våre grønnkledde gutter skulle gjeste fjorårets seriemester i G19-serien. Siden seniorfotball i breddefotballen fremdeles ikke har fått grønt lys for trening og kamper, er det et nykomponert juniorlag bestående av spillere både fra klubbens A-stall og juniorstall som tar fatt på høstens juniorserie.

Fra første fløytesignal tok Træffguttene tak i kampen, og tidlige scoringer fra Odin Bellingmo, Eirik Kjørsvik og Adrian Kosinski sørget for at stemningen var satt med 3-0 ledelse etter 23 minutter.

CFK/KFK slo tilbake etter en personlig feil på Træff sin venstreside og reduserte til 1-3 like etterpå, og tente en gnist i kampen igjen. Men banens beste spiller Adrian Kosinski ville det annerledes og punkterte kampen med en lekker scoring i det 53. minutt, før Adrian Bygland økte til 5-1 i det 69. minutt. Med 20 minutter igjen av kampen fikk CFK/KFKs kaptein marsjordre av dommer Harald Vebenstad, før Jacob Berg satte kampens siste scoring til 6-1 i det 87. minutt. Træffguttene hadde god kontroll og dominerte banespillet, selv om CFK/KFK var farlig frempå ved enkelte anledninger og testet vår stødige Fredrik Bergslid i buret.

Målscorere fv: Jacob Berg, Adrian Kosinski x 2, Odin Bellingmo, Eirik Kjørsvik og Adrian Bygland.

Træffs lag:

Fredrik Bergslid

Odin Bellingmo - Herman Grudt - Christopher Iversen - Jørgen Bøe

Tage Vaagsether - Ola Holsæter - Tim Haugen

Adrian Kosinski - Eirik Kjørsvik - Adrian Bygland

Innbyttere: Kristoffer Bygland, Sondre Blikås, Marcus Ericson, Henrik Bøe, Jacob Berg, Vegard Villa.

I etterkant av kampen ble det klart at kretsen setter opp en ny avdeling i G19-serien, som et resultat av at flere klubber har meldt seg opp i G19-serien som følge av seniorfotballens nekt. Dermed er denne kampen annullert, og ny serieåpning for våre gutter blir førstkommende fredag kl 19.30 på Reknes.