Før kampen: Træff - Molde 2

Postet av Træff SK den 2. Okt 2018

Ny storkamp for damelagetDa er det klart for den nest siste seriekampen før opprykkskamp! Dagens motstander på andre siden av banen er Molde 2. 

Forrige gang lagene møttes slo Træffdamene Molde 2-1! Dette var en jevn og spennende kamp hele veien. Lagene fulgte hverandre tett, men det var Træff-damene som viste seg nok en gang å være sterkere! Til tross for allerede sikret opprykkskamp og kretsmesterskap er damene sultne på enda en tre-poenger! Etter helgens opptur mot Cfk/Dahle da de vant hele 1-4, er motivasjoen på topp! De ønsker å spille fin fotball å vise at de fortjener å spille i 2.divisjon. 


Molde-damene er alltid en tøff motstander og det blir det denne gangen også. Her kommer ingenting gratis og damene må jobbe helt til dommeren blåser av kampen. Det er noen frafall og skader i troppen, men nivået er fortsatt skyhøyt. Damene har hatt en eventyrlig sesong hvor de har stort sett prestert i hver eneste kamp. Et godt treningsgrunnlag ble lagt ned i vinter/vår noe som har ført til at damene har imponert kamp etter kamp både med ferdigheter og antall mål i målprotokollen.

Det er også Mathilde G. Jenssen sin siste kamp i Træffdrakten.( i hvertfall på en stund) etter fem sesonger i Træff-drakt skal hun nå reise fra oss til fordel for militær tjeneste. Vi ønsker henne masse lykke til videre, og håper hun blir å se i Træffdrakt om ikke alt for lenge:)


Damene ønsker alle hjertlig velkommen på kamp, og håper på god stemning både på og utenfor banen!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.