Før kampen: Træff - Lokomotiv Oslo

Postet av Træff SK den 21. Sep 2018

Herrelaget tar i mot Lokomotiv Oslo til den 21.runden i Norsk Tipping Ligaen avdeling 1 

Kaptein Rødal og resten av Træff er klare for morgendagens kamp. Foto: Oddveig Helland

Træff har gjort sakene greit i årets høstsesong, med tre seire, to uavgjorte og ett tap. Det ble både en amper og til tider dårlig oppvisning mot Ullern forrige helg, en kamp som til slutt endte 2-2. Lagene hadde hver sin omgang, men Træff kunne og kanskje burde tatt alle poengene på slutten av kampen. Det ble delt ut hele ni gule og to røde kort mot Ullern, og Lars Hauso må blant annet sone grunnet rødt kort. Træff har kun tapt én kamp på eget kunstgress denne sesongen, og det skal ikke blir flere! 


I morgen kommer Lokomotiv-Oslo på besøk, en motstander Oltedals menn delte poengene mot sist. Da reddet innbytter Harith Lafteh ett poeng for grønnbuksene, i en kamp Træff burde fått bedre uttelling får de mange sjansene som ble skapt. Det ble blant annet brent et straffespark av lysluggen, Eskil Rønningen i førsteomgang og ett sekunds ukonsentrasjon av Træff resulterte i mål for østlendingene. Kampen endte med resultatet 1-1, et resultat Træff var svært misfornøyde med. 

Etter uavgjort i forrige runde ligger Træff fremdeles på tredjeplass med 37 poeng. Hjemme på Reknes i årets sesong kan laget vise til følgende resultater: 6-3-1 (S-U-T). Det er seks poeng opp til Molde 2 som foreløpig besitter andreplassen, mens under Træff ligger Follo, laget som brøt den ubeseirede ti-kampers rekken i vår. Morgendagens motstandere ligger plassen under Follo på 29 poeng og har scoret hele 19 mål færre enn Træff. Gjestene fra Oslo har variert denne høsten, men begynte rimelig bra. Laget fra Øst har på sine seks høstkamper vunnet tre, tapt to og spilt en uavgjort. Forrige kamp tapte laget stort hjemme mot Spjelkavik, da hvittrøyene ble rundspilt i ett oppgjør som endte 0-4. Lokomotiv Oslo har på sine ti bortekamper i år, vunnet fire og tapt seks. Østlendingene slo blant annet Ullern 0-2 på fremmed gress i sommer.  


Dagene siden forrige kamp har bestått av gode og tøffe treninger. Det er flere spillere som må stå over lørdagens oppgjør grunnet skade, men en god bredde i stallen gir heldigvis ikke hodebry for trenerteamet. Kampplanen er klar og Lokomotiv Oslo skal slås! Ta turen til Reknesbanen i morgen for å heie guttene frem til nok en seier! HEIA TRÆFF!

Træff - Lokomotiv Oslo
21. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen
Lørdag 22. september 2018 klokken 18:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.