VBIKs Løpejulekalender 2022

Hei , Husk at du må registrere aktivitetene dine med et av følgende alternativer:

Bedriftsidretten appen

Bedriftsidretten appen

IdrettenOnline appen

IdrettenOnline appen

Lengst distanse


Plassering Distanse Deltaker
1 273,4 km Geir Olav Helland

Vis mer

2 262,4 km Christian Jensen

Vis mer

3 240,8 km Brit Helen Simmenes

Vis mer

Totalt 150 deltakere er med. Se resultatlisten

Utfordring

Beveg deg minst 100 km i perioden 01-12-2022 til 24-12-2022  


Godkjente aktiviteter

, Tredemølle (gange/løping), Gåtur, Løping, Løping (på sti), Orientering,  


Beskrivelse

Luke 24, 24. desember. Forslag til treningsøkt🎅:

Gå, jogg eller løp deg en morgentur på 5 km og la så roen senke seg. :)

Lykke til! 

KLAR FOR EN UTFORDRING? Løp eller gå 100 km i perioden 01.desember til og med 24. desember! Vær med i trekningen av HOKA sko og andre flotte premier. 

Dette er utfordringen som passer for alle! For å klare 100 km på 24 dager betyr det at du må løpe/gå ca 4,2 km pr. dag. Du velger selv hvordan du deler opp, men når kalenderen viser 24.desember skal 100 km være gjennomført. 

Vi vil hver dag komme med forslag til en treningsøkt som du kan velge å benytte deg av. Økten sendes ut innen kl 22 kvelden i forveien. 

Ta gjerne med deg en venn eller kollega så kan dere konkurrere mot og motivere hverandre. Gjør aktiviteten når det passer, enten om det er til og fra jobb, på ettermiddag eller om kvelden. 

Bruk denne virtuelle konkurransen til å få litt ekstra motivasjon til å komme deg ut og holde deg i form i vintermørket! 

Hvordan delta? 

Meld deg på via vår nettside – du synkroniserer din aktivitet via din klokke eller ved å laste ned Strava til din mobil (gratis). Lag deg en bruker på Strava om du ikke har det allerede. Koble så Strava til denne konkurransen inne på din bruker her. Resultatene dine oppdateres fortløpende og du kan hele tiden følge med via din bruker. Du kan til enhver tid følge med på status og resultatliste på utfordringens side. Vi anbefaler bruke Strava appen da den er enkel å bruke og vi har erfart at den er det lite feil med! 

Har du en Polar klokke, kan du koble denne opp med denne via våre nettsider. 

Hva koster det å delta? 

Vi ønsker at det skal være lav terskel for å delta. Det koster derfor kr. 100,- for å være med på denne utfordringen. Bedriftsidrettslag som ønsker å melde på flere ansatte kan sende e-post til vestland@bedriftsidretten.no for å få en tilgangskode som gir tilgang ønsket antall deltagere. Bedriftsidrettslagene blir etter fakturert. 

Spørsmål eller problemer? 

Null stress. Send oss en e-post på vestland@bedriftsidretten.no så hjelper vi deg så raskt vi kan. Her er ingen spørsmål dumme. 

Regler:

Det er mulig å registrere gå, jogge og løping, i tillegg til løping på tredemølle. Nedre aldersgrense er 15 år. Alle som har gjennomført 100 km innen 24. desember er med i trekningen av premier!

Bilder:

Tagg oss gjerne om du tar noen flotte løpebilder frem mot jul. Bruk #bedriftsidrettenvestland når du legger ut bilder 


 

Premie

HOKA sko og Gavekort fra Løplabbet