Gavekort - Gi en aktiv gave

Overrask en venn, kollega, familiemedlem, eller deg selv med en aktiv gave! Vi tilbyr gavekort innenfor klatring, løping, Ti på Topp eller et gavekort på valgfritt verdi. 

Etter bestilling, gjør vi klart gavekortet og sender det elektronisk til deg. Gavekortet er gyldig i 1 - et år fra kjøpsdato. Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på vestland@bedriftsidretten.no 

Ingen aktuelle aktiviteter for øyeblikket

Gavekort innføringskurs i klatring. Pris: 1400,-

Kjenner du noen som burde teste ut klatring? Eller en som må få tatt seg brattkortet sånn at dere kan klatre sammen?

Kjøp en spennende og mestringsfylt opplevelse, et gavekort på innføringskurs i klatring. Det er et innføringskurs i klatring innendørs og krever ingen forkunnskaper der man går gjennom kamerat sjekk, sikring på topptau, klatring på led og sikring på led. På slutten av kurset gjennomføres en brattkorttest, og består man denne får man med seg brattkort og er da sertifisert til å sikre sin makker i veggen. Klatring er en aktivitet som kan tilpasses alle nivåer og gir høy grad av mestring. Det er en glimrende måte å trene balanse, styrke og smidighet på. Og først og fremst er det veldig gøy!


Gavekort Ti på Topp 2021. Pris: 200,-

Kjenner du noen som liker å gå tur, eller noen du tenker kan like å gå tur med rette tilrettelegging? 

Da bør du kjøpe et gavekort til deltakelse på vår veletablerte og populære turkonkurranse Ti på Topp i 2022. 

Her får du tilgang til detaljert informasjon om turmål, med turbeskrivelser, beskrivelse av ankomst og til og med gps-spor man kan følge. 

Alt man trenger til tur, med minimalt med planlegging slik at terskelen blir så lav som mulig -det skal være lett å bruke naturen, og det er i naturen man finner det beste utelivet.

Du kan velge mellom gavekort for Bergen, Bjørnafjorden eller begge steder.

Ti på Topp starter 1. mai 2021. Påmeldingen åpnes medio desember 2022. Følg med på tipåtopp.no  under Sør-Norge. 

I 2022 har vi Ti på Topp i Sunnfjord, Bergen, Askøy & Øygarden. 


Gavekort Innføringskurs i løpeteknikk. Pris 600,-

Har du en venn eller bekjent, kanskje et familiemedlem som liker og løpe som burde få et kurs i løpeteknikk? Dette er den perfekte gaven for de som liker å løpe. Kurset varer i 1 time, og holdes i Bergens området. 


Kombogavekort

Kjenner du noen som liker å bevege seg og oppleve nye ting? En turglad bekjent som du tenker burde få testet ut klatring? eller en som er glad i å løpe som ønsker å forbedre løpeteknikken? Da er dette det perfekte gavekortet: Her får du deltakelse på en av våre populære Ti på Topp konkuranser og et innføringskurs i klatring, med brattkorttest. Mange flotte turer venter, og kanskje underveis også litt fjellklatring? På kurset lærer du å sikre og kan ta en test slik at du kan sikre din makker, da er dere klare for nye eventyr både i naturen og i fjellveggen.

-------------------------------

Mottaker av gavekortet er selv ansvarlig for å løse inn verdien enten ved å melde seg på klatrekurs eller registrere seg med deltagerkode på Ti på Topp. 


Gavekortene betales med Vipps nr. 15041. 
Velg produkt når du betaler med Vipps og husk å tast inn beløpet. 
Gavekortene sendes ut så fort vi har registrert betalingen. Gavekortet sendes elektronisk til bestiller. 


Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med Christian Jensen på telefon: 414 60 184 eller e-post: vestland@bedriftsidretten.no om det skulle være noe.