Bedriftskonkurranse i buldring, Førde klatresenter!

Bedriftskonkurranse i buldring, Førde klatresenter!


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 05.05.2024 20:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 115,00 inkl. avgifter

Vestland Bedriftsidrettskrets inviterer til bedriftskonkurranse i buldring!


Korleis foregår konkurransen?

Førde Klatresenter sine erfarne instruktører plukker ut og merker 40 ulike bulder i ulik vanskelighetsgrad. Du kan klatre når som helst og hvor mange ganger du vil i løpet av perioden, men du kan kun bruke ett scorecard. Scorecardet får du i resepsjonen på Førde Klatresenter.

Når du har fyllt ut scorecardet scanner du QR koden, og legger inn resultatet. Du kan levere scorecardet i resepsjonen på FKS. 

Du får 1 poeng for hvert unike bulder du topper av de utvalgte rutene som er med i konkurransen. Ved lik poengsum teller antall forsøk!


Prisar

Det koster 100kr å delta på konkurransen, pluss eventuell inngang på Førde Klatresenter.

Under konkurranseperioden vil du som deltaker få 20% rabatt på inngang på Førde Klatresenter


Premiering

Vinner av den individuelle konkurransen er den som får flest mulig poeng av de 40 mulige. Beste bedrift kåres ut fra totalsummen til laget så her lønner det seg å mobilisere så mange som mulig. Store bedrifter anbefales å mede på ulike avdelingar.

Det blir premiering for beste mann, beste kvinne, i tillegg til fine utrekkspremier fra Vertical Playground! 

Beste buldrebedrift: Førde Bowling står for hovudpremien som er dobbel bowlingserie med slush og popcorn til alle! Vi premierer også beste buldrebedrift med en flott vandreplankett! Ta med deg kollegene dine og bli med på denne utfordringen om å bli Førdes Beste Buldrebedrift! 


Påmelding

Som enkeltdeltaker kan du melde deg på via nettsida (knappen øverst til høgre)

Ønsker din bedrift å melde på flere samlet, fyll ut skjema: Lagspåmelding buldrekonkuranse.xlsx og send til oss på vestland@bedriftsidretten.no

Nyskjerrig på hva et bedriftsidrettslag er? Sjekk ut spørsmål og svar her: Spørsmål om medlemskap (bedriftsidretten.no). Ønsker dere å bli bedriftidrettslag? Ta kontakt med oss på epost. Du kan også melde deg inn som enkeltmedlem (150kr)!


Resultat

Resultatene må sendes inn innen kl 21:00 Søndag 05.05. 2024 og resultatlisten vil bli publisert Måndag 06.05.2024. Premiene kan hentes på Førde Klatresenter!


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.