Klart for første i Springkarusellen 2022!

Postet av Vestland Bedriftsidrettskrets den 21. Mar 2022

Vi ønsker velkommen til første løp i Springkarusellen som gjennomføres tirsdag 22. mars! I eposten er nødvendig informasjon du trenger å vite om løpet. 
Starttider: 
Fleksistart: Er du meldt på fleksistart 1 eller 2 runder, har denne individuell start mellom kl 18:30 og 18:50. Starten for fleksistart er ved målgang for 5 km og hvor du finner sekretariatet. 
Fellesstart: Har start kl 19:00. Starten foregår på motsatt side av hvor mål er. Du må altså beregne tid fra mingleområdet til starten slik at du er på plass i god tid til start.  
Henting av startnummer: 
Startnummeret deles ut på løpsdagen. Sekretariatet åpner kl 17:30 på løpsdagen. Er du påmeldt hele karusellen, tar du vare på startnummeret ditt til senere løp. For deg som kun er påmeldt dette løpet, kan du velge å beholde nummeret eller kaste det. 
Løypekart: 
Kart over løypen finner du på denne lenken. Der vil du også finne hvor start og mål er. 
Oppbevaring av tøy og toaletter: 
Det er mulig på eget ansvar å legge igjen bagasje med sekreteriatet. Det vil være folk der som vil ha øye med tingene som ligger der. Bagasje skal plasseres med teltet. Har du behov for et toalettbesøk er nærmeste toalettmulighet på Sletten senter. 
Er det noe du lurer på, finner du svar på de fleste spørsmålene på denne siden. Finner du fremdeles ikke svar på det du lurer på, send oss en e-post så hjelper vi så raskt vi kan. 

Velkommen til første løp! Vi gleder oss og håper du også gjør det! Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.