Gratis prøveuke på Bli Sprekere digital

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 12. Apr 2021

Prøv digital trening med Bedriftsidretten. Denne uken er det gratis så alle kan få prøve. 

Hva er Bli Sprekere digital? 

- Bli Sprekere digital er et treningstilbud på nett. VI har 15 ulike økter som man kan delta på live. Her kan enkeltmennesker og bedrifter delta på funksjonelle økter med høy kvalitet, og til en meget gunstig pris. Vi vil gjøre Norge sprekere, forteller Lone Hagelund.

Lone Hagelund er produktansvarlig for Bli Sprekere digital. Vi har snakket med henne om det spennende produktet.


Gratis 12.april til 16.april

Få tilgang til timeplanen med 15 ulike live-økter i uka, som du eventuelt også kan se i opptak. Slik kan du få trent til faste tider eller akkurat når det passer deg. Spesielt de kortere øktene i lunsjtiden, gir givende avbrekk og ny energi! 

 

Digital trening er jo blitt veldig populært. Synes du det stemmer?

- Ja! Det skyldes jo først og fremst pandemien og nødvendigheten av å kommunisere digitalt. Men jeg tror mange oppdager at dette er en enkelt og praktisk måte å holde seg i form på, og jeg tror digital trening blir en varig trend, og et godt supplement/alternativ til våre fysiske Bli Sprekere-økter, forteller Hagelund.

 

Hvilke tilbakemeldinger får dere på timene? 

- De er fornøyde og entusiastiske, og uttrykker at dette er «akkurat det jeg trenger nå!»

 

Hvem passer dette for?

- Våre økter passer for alle som ønsker å trene og komme i form, fra de med minimal treningsbakgrunn til de som trener mye. Vi har dyktige og inspirerende aktivitetsledere, med glimt i øyet. Og varierte øvelser og økter som gjør det gøy og bidrar til overskudd og velvære. Hvem ønsker ikke det i disse tider..?

 

Lone Hagelund avslutter stolt: 

- Jeg er stolt av at både enkeltpersoner og kollegaer kan få trent enkelt og effektivt med en non-profitt leverandør som bidrar til å skape treningsglede og bli sprekere – hver dag, om du vil!

 

Les mer om det digital treningstilbudet på digital.blisprekere.no.

 

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.