Lansering: Digital trening

Postet av Norges Bedriftsidrettsforbund den 21. Jan 2021

Bedriftsidretten har i dag lansert sitt digitale treningskonsept Bli Sprekere digital.

Sissel Hansen er en av våre mest populære aktivitetsledere! Foto: Fredrik Lund.

Sjekk ut digital.blisprekere.no

Hva er Bli Sprekere digital?

Bli Sprekere digital er Bedriftsidrettens digitale treningstilbud. Her finner du økter som for eksempel styrke, puls, hverdagsyoga eller hverdagssterk. Vi tilbyr både live-økter og ferdiginnspilte økter som du kan gjøre i fred og ro i stua. Du kan også følge digital gruppetimer, som likner veldig på å gå på gruppetimer på et treningssenter – koronastyle!

Nettsiden er skapt med formål om å opprettholde gode aktivitetsvaner også gjennom pandemien. 


Foto: Fredcrik Lund. Lone Hagelund

 - Bli Sprekere var opprinnelig fysiske gruppetimer. Under korona har vi prøvd å skape den samme kvaliteten i den digitale sfære, forteller Lone Hagelund, produktansvarlig for Bli Sprekere.

Du kan velge mellom gruppetimer som er både live og ferdiginnspilte. I tillegg kan PT online passe for deg som ønsker en mer personlig oppfølging. For bedrifter har vi skreddersydde løsninger som kan skape aktivitet digitalt, og ekstra rabatt på «supertilbudet» ut februar. Akkurat nå: Supertilbud!

For å komme i gang kan du nå kjøpe tilgang ut februar. Da får du benytte deg av

  • Digitale økter som kan spilles av når og hvor du vil
  • To faste live-økter i uka
  • Inspirasjonsfilmer
  • Kom-i-gang-økter!

Lone er spent på hvor mange som blir med:

- Vi håper at den gunstige prisen kan bidra til at enda flere vil prøve det ut og komme i gang. VI er veldig stolte av produktet, så dette blir spennende, sier en entusiastisk Hagelund.

Rabattert pris for medlemmer av Bedriftsidretten

Det skal alltid lønne seg å være medlem hos oss, og medlemmer får en langt bedre pris. Hvis du er medlem i Bedriftsidretten koster supertilbudet NOK 249,-. For alle andre er prisen NOK 399,-. Bedrifter som ønsker supertilbudet for alle sine ansatte får 20 % rabatt ved å ta kontakt med oss på digitaltrening@bedriftsidretten.no 

Digital trening er det folk er mest opptatt av 

- Digital trening er nummer en trend akkurat nå, og stadig flere finner motivasjon i, og effekt av hjemmetrening, fortsetter Hagelund.

Bedriftsidretten tilbyr til vanlig mer enn 50 ulike aktiviteter, både fysisk og digitalt. Satsningen på digital aktivitet er et håp om å kunne bidra til aktivitet, selv om det tradisjonelle tilbud er satt på hold.

- Vi har innmari tro på at dette er den motivasjonen du trenger for å opprettholde gode aktivitetsvaner under pandemien! 

Lone oppfordrer alle til å teste det ut på digital.blisprekere.no

Bli Sprekere digital er levert av Bedriftsidretten

Bedriftsidretten er en del av norsk idrett, og har mer enn seksti års erfaring med å gjøre folk sprekere. Bedriftsidretten er en non-profit medlemsorganisasjon, og dermed går alle inntekter til å skape ny aktivitet. 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.