Knusende seier for herrelaget

Postet av Træff SK den 30. Sep 2018

Et lekende Træff-lag feide over Rilindja og holdt endelig nullen!

Kaptein Stian Rødal skinte i lørdagens oppgjør og bidro både med scoring og målgivende.

Den 22.runden av Norsk Tipping Ligaen skulle spilles og et revansjesugent Træff-lag dro til Oslo for å møte Rilindja. Førsteomgangen ble en strålende oppvisning av de helgrønne, hvor det endte med hele tre mål. I andre omgang tok vertene mer over kampen, men ikke til de store sjansene. Da Bjørnar Eltervåg satt straffen femten minutter før slutt, var det ingen tvil om at alle tre poengene skulle hjem til Molde og Reknes.  Med gårsdagens seier ligger Træff på en komfortabel 3.plass med 43 poeng.

Sist lagene møttes kjørte til tider Rilindja over Træff, og gjestene den gang scoret etter bare to minutter. Dette kom etter en større blemme av den ellers sikre Michael Lie, men Træff reiste seg og kampen endte til slutt i uavgjort. Rilindja hadde hatt alt annet enn optimale oppladning til gårsdagens kamp, da forrige rundes oppgjør mot Spjelkavik ble avbrutt etter bare 23 minutter. Det var derfor ventet stor spenning til hvilket lag Træff møtte i lørdagens kamp. En ting var sikkert, Oltedals menn var ute etter å revansjere poengtapet mot de rødkledde.

Strålende Træff-spill i 1.omgang

Kampen begynte ikke uventet med et høyt press fra hjemmelaget. Rilindja hadde en tydelig kampplan om ballbesittelse og tre ballen gjennom midtbanen. Dette klare laget fra Oslo-Øst opp til flere ganger i førsteomgang, hvor Træff verken var tøff nok eller tidlig nok oppi motstanderne. Likevel så var det Træff som skulle vise seg frem først. Kampen er ikke eldre enn syv minutter da Bruno Lopes på lekkert vis slår en nydelig stikker til Stian Rødal som lurer offsidefellen. Han kommer alene med keeper, men sentrer uselvisk på tvers til Harith Hamoudi som setter den i åpent mål! Vakkert kontringsspill! Træff fortsetter å skape store sjanser, og både Lopes og Ola Sjømæling har masse rom på Træffs høyre side. Etter halvspilt førsteomgang får Træff en corner og nevnte Lopes trer frem for å slå. Brasilianeren finner Bjørnar Eltervåg som setter Træff andre for dagen på et nydelig hodestøt. Luften er virkelig gått ut av Rildinja-ballongen for nå handler det bare om Træff. Kun fire minutter etter 0-2, er Træff på igjen! Lopes slår innlegg mot bakerste stolpe, der er Eltervåg som header på tvers, ballen spretter en gang før Rødal klinker til på halvvolley rett i målet! Grønnbuksene skaper flere farlige sjanser, men hjemmelagets keeper viser igjen hvorfor han er en av avdelingens beste keepere. Lagene tar pause på 0-3, etter en omgang preget av mye stopp i spillet, men Træff har dominert store deler av kampen.

Magnus Oltedal hadde naturligvis sett det samme som resten, et Træff-lag fullt av energi. Spesielt Hamoudi som har sonet to kamper er virkelig i slag, og løper for to på Træff venstre side. Træff gjorde ingen bytter i pausen, og stilte dermed uforandret før andre omgangen ble sparket i gang.

Vinner også andreomgang

Rilindja virker preget av hvordan kampen har utviklet seg og det hagler til tider mot kamplederen. Træff kjører på videre og etter 60 minutter kommer Hamoudi og Varhaugvik alene med keeper. Hamoudi spiller på tvers til Varhaugvik, som er uheldig og sklir. Rilindja har tatt mer over kampen, men kommer rett og slett ikke til de store sjansene. Etter 75 minutter blåses det straffe til Træff, og Eltervåg setter sin andre scoring for dagen. Kampen ender 0-4 til oss!! En veldig bra kamp av Træff, som tar med tre nye poeng hjem til Molde!  Neste kamp er hjemme mot Follo, et lag Træff tapte 2-1 for sist. Follo var også det laget som ødela rekken på ti kamper uten tap for Træff, så også neste helg finner vi et meget motivert Træff.

Træff (4-4-2): Michael Lie (Preben Gjerdseth Lyngstad fra 89.) – Ola Sjømæling, Bjørnar Eltervåg, Henrik Andersen-Gott, Emil Sjøvik – Stian Rødal, Edvard Khachatrjan (Jørg Dahle Haugland fra 67.) – Alexander Johansen, Harith Hamoudi (Eirik Kjørsvik fra 78.) – Bruno Lopes (Jostein Blindheim 82.), Simen Varhaugvik.