Før kampen: Træff - KFUM 2

Postet av Træff SK den 8. Sep 2018

Herrelaget tar i mot KFUM 2 i den 19.runden av Norsk Tipping- Ligaen avdeling 1! Alexander Johansen og resten av Træff er klare når KFUM 2 gjester Reknes i morgen ettermiddag. Bildet er fra fjorårets NM-kamp mot Eliteserielaget Ranheim.. Foto: Kjell Langmyren

Træff har gjort sakene bra i årets sesong, med 10 seire, 5 uavgjorte og tre tap. Etter nederlaget i høstsesongens første kamp har laget reist seg og tatt syv av ni mulige poeng. Kun uavgjort mot Oppsal sist hjemmekamp gjør at Træff ikke står med tre strake seire på rad. I forrige kamp var det tredje plassen på tabellen det skulle kjempes om, og Træff lekte til tider mot en tamt Drøbak-Frogn lag. Resultatet endte 1-3 og Træff har i dag 33 poeng. Det er bare tre mindre poeng enn hva laget endte med i fjorårets sesong! I morgen spilles det nok en viktig kamp når KFUM´s rekkrutter gjester Reknesbanen. Motstanderne ligger under streken med 20 poeng og har fremdeles til gode å ta tre poeng på bortebane. KFUM 2 kommer derimot mot fra en sterk hjemmeseier mot Spjelkavik, hvor sunnmøringene ble knust 4-2. KFUM 2 har denne høsten vunnet to, spilt en uavgjort og blitt knust 4-0 på Aker stadion. 

Sist lagene møttes i vår var det en kamp preget av høyt tempp og store sjanser til begge lag. Det ville seg ikke for noen av lagene, og kampen endte til slutt 0-0. Træff fikk blant annet et feilaktig annulert mål da Jostein Blindheim satt ballen i mål, men slapp også med skrekken på slutten av kampen. En god Michael Lie og et forsvar som ofret alt, sørget for at Træff stengte buret. Det var samtidig den eneste kampen laget har holdt nullen.Treningsuken har bestått av gode og tøffe treninger. Herrelaget har hatt flere prøvespillere på besøk som har gjort godt inntrykk og ført til et godt oppmøte på øktene. Konkurransen om plassene er hardere enn noen gang og trenerteamet har et luksusproblem når det kommer til både tropp og startellever. Analysesjef, Paul Farstad har analysert kampene KFUM 2 har spilt samt oppgjøret i vår, og spillerne er dermed bevisst på hva som møter dem i morgen.


Træff Media møtte opp på lørdsgens morgentrening for en kjapp prat med Lars Hauso om morgendagens kamp. Den høyreiste forsvareren fra Bergen har spilt samtlige minutter denne sesongen, sett bort i fra kampene mot Hødd 2 og Ready. Hauso som bor og arbeider i Tigerstaden holder seg i form med treninger hos andredivisjonsklubben Kjelsås samt noen økter med guttene i Træff. Han er klar på at laget går for seier i morgen og hinter til at søndagens kamp er like viktig som forrige helgs toppoppgjør. Det er blitt en reel kamp om både andre og tredjeplassen, og da kan verken Træff misbruke gode målsjanser eller slurv i bakerste ledd. Bergenseren er klar på hva som kommer i morgen, og ønsker som resten av laget å gjøre en bedre kamp enn hva laget viste på Ekeberg sist. Spilleren med de berømte kastene er inne i sin tredje sesong som Træffspiller og har et stort ønske at denne skal bli lagets beste, både med tanke på tabellplassering og eget spill. Hauso oppfordrer Molde by til å ta turen til vakre Reknes i morgen. Han henviser til Yr.no og Eli Kari Gjengedal som melder strålende sol og en temperatur som minner mer om en varm sommerdag. Kiosken er som alltid åpen hvor både sjokolade, brus, kaffe og mye mer er å finne. Helge Solemdal er på plass og skal med sin vakre speaker-stemme vekke både publikum og spillere før kamp. 


HEIA TRÆFF! 


Træff - Oppsal
19. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen
Søndag 9. september 2018 klokken 17:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.