Før kampen: Herd - Træff

Postet av Træff SK den 10. Aug 2018

Ferien er over og sesongen er i gang igjen etter tre ukers sommerfri. Herrelaget spiller mot Herd i morgen og er klare for en god høstsesong. Les deg opp før den 15.runden av Norsk Tipping- Ligaen avd. 1! 

Foto: Jan H. Indbjør 

Endelig er ferien over for Træff´s herrelag, og allerede i morgen braker det løs på AMFI Moa Stadion. Spillerne kom solbrune og fornøyde tilbake til Reknesbanen forrige torsdag, motiverte og klare for en spennende høstsesong. Det har vært gode og intensive treninger, og trenerteamet fikk tydelig se at spillerne sine hadde fulgt treningsprogrammet fysio Jan Loftesnes hadde laget til laget. 

Herd har hatt en sesong preget av varierende resultater. Da lagene møttes i april vant Træff 2-1 i en tøff og fysisk kamp. Det var mye frem og tilbake, men Træff vant til slutt fortjent på eget gress. De blåkledde vant kun fire kamper i vårsesongen, og ligger dermed under nedrykksstreken med 14 poeng. Det er likevel få poeng som skiller lagene over og under streken, og en seier i morgen er dermed meget viktig for vertene. Herd avsluttet vårsesongen med 1-0 tap borte mot Lokomotiv Oslo. Træff har i motsetning til Herd hatt en mer stabil, men frustrerende sesong. Vårsesongen bærer preg av hele fem kamper som endte med poengdeling, hvor laget stod ubeseiret i hele ni kamper på rad. Grønnbuksene har scoret 35 mål og ligger i dag på en 4.plass med 26 poeng. Oppsal er suverene serieledere med 37 poeng, og kun tapt mot Træff. Oltedal og Beinsets gutter tok ferie etter en overbevisende kamp mot Spjelkavik, en kamp som endte 4-1. Alexander Jonassen er lagets toppscorer med hele 8 mål, og klubben satser på en like god høstsesong spilleren fra fra Åndalsnes. Selv sier Jonassen til Træff at han har trent godt i ferien, og at det selvsagt hadde vært kjekt å bli toppscorer i avdelingen. 

"Jeg har luftet meg x-antall ganger i mektige Trollveggen og har fått meg flere gode økter opp Stabbeskaret, Trollryggen og Store Trolltind. I tillegg har jeg gått opp Bispen to ganger, så jeg har holdt meg i god form i ferien. Jeg føler vi gjorde en godkjent vårsesong, men det er selvsagt irriterende å tenke over kampene som ikke gikk vår vei. Av de fem uavgjorte, burde kanskje tre av dem endt med seier" (Alexander Jonassen). 

Herrelaget spilte sist helg treningskamp mot Eide, en kamp Træff vant 3-2. Dette var en god treningsøkt hvor flere spillere fikk spilt 90 minutter og kjent litt på ball igjen. Selve kampen var ikke det store, men det ble en god gjennomkjøring for alle sammen. Det blir full tropp til morgendagens kamp, og et lag bestående av topp motiverte spillere. Det ventes en tøff og fysisk kamp mot et Herd-lag som aldri gir opp. Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Amfi Moa Stadion i morgen.  HEIA TRÆFF! 


Træff - Spjelkavik : 15. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, AMFI Moa Stadion lørdag 11.august 2018 klokken 15:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.