Postet av Træff SK den 10. Mai 2018

Damelaget var nok en gang i scoringshumør

Bilde fra forrige runde mot Molde. Foto: Privat

Damelaget reiste til Eide onsdag ettermiddag for årets femte seriekamp.

Træff kom fra en knusende 6-0 seier mot Molde 2, men var likevel spente på dagens motstander. Eide hadde spilt jevnt med både CFK og Molde 2, og kampen skulle spilles i 24 varmegrader på Eide kunstgressbane. Ville Træffs energiske stil fungere som vanlig?

Svaret må vel sies å være et rungende «JA,» for etter 12 minutter hadde de hvite og grønne puttet fem baller i mål. Angrepstrioen Alida/Sara/Ane har scoret til sammen 43 mål (!) på de fire siste kampene og de herjet kraftig også mot Eide-damene. Sara puttet to, Ane to og Alida ett av de fem første.

Hetebølge

Varmen slo ordentlig inn etterhvert i kampen, og på tross av stort overtak i banespill var det Eide som scoret det neste målet. Karoline passerte deretter nydelig gjennom forsvaret til Eide og fastsatte pauseresultatet til 1-6. Pausen ble benyttet godt og Træff startet andre omgang som de gjorde i første. Hele fem baller ble dunket inn de første 20 minuttene, og stillingen var altså 1-11 etter 65 spilte minutter. Denne gangen var det ett av Ane, hat-trick av Alida og ett av Sara. Vertene svarte umiddelbart og reduserte til 2-11 før Sara satte inn dagens siste mål til 74 minutter inn i kampen. Etter varme 90 minutter blåser dommer i fløyten og Træff-damene kan nok en gang juble for en overlegen seier.

Det må også tilføyes at alle scoringene var det meget bra kvalitet over, med godt spill og presise avslutninger. Træff var alene med keeper minst 8 ganger, i tillegg til målene og det smalt i stengene hele fem ganger.

Hyggelig gjensyn og fremdeles serieledelse

Banens beste spiller var igjen motstanders keeper. Det ble nevnt på forhånd om at vår kjære Silseth som spilte for Træff tidligere, kunne bli avgjørende for bortelaget. Denne gangen berget hun Eide fra et større nederlag med flere redninger av YouTube-typen. Vi lot oss imponere! Jan Egil Fornes lag går dermed inn i helgen med serieledelse med 58 scorete mål og bare 4 baklengs.

Neste kamp er førstkommende mandag (14.mai) da j19 møter Fortuna i NM.