NOK EN STORSEIER!

Postet av Træff SK den 20. Apr 2018

Kan noen stoppe disse damene?

Torsdags ettermiddag var det duket for damelagets første hjemmekamp for sesongen, og for en kamp dette skulle bli for grønnbuksene! Laget var full av selvtillit etter overkjøringen av Sunndal 2 forrige runde (1-10 seier) og var klare for å gi et show til de fremmøtte på Reknesbanen. På motsatt side stod Langfjorden/ Træff 2, som ble slått 3-4 mot Clausenengen/Dahle i serieåpningen. Ettersom gårsdagens motstander hadde vært på treningsleir med Træffdamene i forrige måned, var de fullt klar over innsatsen som måtte til.

45 minutter er spilt og dommer Alexander Aarø fra Eidsvåg IL blåser damene inn i garderoben. På resultattavlen står det 9-0 til hjemmelaget som hadde mildt sagt tatt styringen i kampen. I pausen ble laget enige om å fortsette å kjøre på, holde tempoet oppe og komme til så mange sjanser som mulig. Som om ikke ni mål på de første 45 minuttene skulle holde, kom det gjerne ni ytterlige mål i den andre omgangen. Det eneste damelaget kunne irritere seg over etter kampslutt var at de lot over gjestene få med seg et bortemål hjem.

Etter to serierunder topper Træff´s damelag tabellen med en suveren målforskjell på 28-2 og naturligvis 6 av 6 mulige poeng. Like bak med like mange poeng finner man Molde 2 og nevnte Clausenengen/Dahle.

Hvor mange mål blir det i løpet av sesongen?

Om vi skrur tiden tilbake og leser av 2017-tabellen leser man at Træffdamene scoret hele 69 mål i fjorårets sesong. Så langt etter bare to runder har laget allerede fått 28 nettkjenninger, og man begynner å tro på muligheten for å slå fjorårets scoringsnitt på 4,6. Målforskjellen kan vise seg å bli avgjørende, slik den nettopp ble da Surnadal /Søya/Todalen rykket opp til 2.divisjon på bedre målforskjell enn Træff.

Neste kamp: 23.april borte mot Clausenengen 2/ Dahle/Nordlandet.