Før kampen: Spjelkavik - Træff

Postet av Træff SK den 14. Apr 2018

Lørdag ettermiddag er det seriestart borte mot Spjelkavik. Les deg opp før kampen her!

Foto: Romsdals Budstikke

Solen er for alvor kommet til Molde by og endelig er det seriestart! En lang vinter er forbi og det skal nå spilles om 3 poeng. Sjelden har interessen for Norsk Tipping-ligaen vært større! I årets sesong har man blant annet  muligheten til å se laget sitt LIVE på de ulike lokalavisenes nettsider. Avdeling 1 som Træff skal spille i, byr på mot mange interessante oppgjør. I årets første seriekamp står et godt Spjelkavik-lag på motsatt banehalvdel, et lag Træff tapte for tidlig i vinter. 

Træff har gjennomført nok en god sesongoppkjøring og er således godt forberedt til dyst. Laget finpusser i disse dager formen og har gjennomført en rekke gode treninger på Reknesbanen. Siden forrige sesong har det skjedd en del endringer. Enkelte spillere har forlatt klubben til fordel endt studie eller nye utfordringer, mens andre har også kommet til.I år har Magnus Oltedal og Andreas Beinset en spillertropp med mange spennende spillere - flere av dem med store ambisjoner.

Dagens tropp:

Jostein Blindheim

Henrik Andersen-Gott

Jonathan Rinne

Alexander Joahnsen

Eirik Kjørsvik

Harith Lafteh

Stian Rødal

Ken Robin Hildre

Amar Kotlica

Thomas Larhammer

Lars Ramberg Hauso

Bjørnar Eltervåg

Michael Lie

Elias Ingebrethsen

Stian Samdal

Alexander Jonassen

Jørg Haugland

Eskil Rønningen


Kampen kan du se LIVE på RBNett (abonnement):

http://www.rbnett.no/pluss/201...


Spjelkavik - Træff 1. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Spjelkavik Kunstgress Lørdag 14. april 2017 klokken 16:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.