TIDLIGERE ELITESERIESPILLER KLAR FOR TRÆFF

Postet av Træff SK den 31. Mar 2018

Bernt Nikolai Hulsker fra Vestnes er klar for Træff. Den 40 år gamle angriperen har signert en kontrakt med Træff som strekker seg ut 2018. Hulsker kommer fra bedriftsfotballen de siste årene. Han er bosmanspiller og kommer derfor gratis til Træff.

– Det er en veldig god fotballspiller som har gjort det veldig bra i sin aktive spillerkarriere. Det er en spiller som vi er helt sikker på kommer til å heve kvaliteten på laget og stallen vår, sier fotballeder for Herrefotball, Allan Ericson, på en kommentar søndag ettermiddag.

Hulsker var spiss, og startet karrieren sin i moderklubben Vestnes Varfjell og har også vært innom Tomrefjord før han da spilte for oss i 1999. Resten er historie og Hulsker kan vise til en strålende karriere med nærmere 200 kamper på Norges øverste nivå samt et utenlandsopphold i Stockholms-klubben AIK. Seriemesterskapet hans med VIF i 2005 er noe som naturligvis huskes best. 

– En tilrettelegger

– Vi har flørtet litt med Bernt siden han la opp i 2010, og hatt en god kontakt den siste tiden. Vi har jobbet mye med å få dette i havn, sier Ericson, som forteller at dette er noe som har vært aktuelt i to måneder.

Ericson beskriver Hulsker som et oppspillspunkt, men som kan bekle flere roller på midtbanen også.

– Han er duellsterk, veldig god til å holde på ball og har god taktisk forståelse. Han er først og fremst en lagspiller – og som han sikker vil si selv, så er en han mer en som skal bidra til godt humør og 100% innsats. Hulsker kommer til å være et mareritt i boks for motstanderne, gliser Ericson.


 Vil oppnå spesielle ting

– Er dette en dyr mann for Træff?

– Han er bosmanspiller og det er et marked vi har sett i lenge. Vi er i hvert fall fornøyd med avtalen, og det tipper vi han er også, svarer Ericson.

Hulsker var også på plass på Reknes tirsdag før han dro videre over dammen for påskeferie med sine nærmeste.

– Først og fremst vil jeg si takk til alle i klubben som gir meg denne muligheten. Jeg har savnet klubben og byen ikke minst. Jeg har brukt vinteren godt og er glad vi kom til enighet før fristen. Jeg skal gjøre mitt beste for å gjøre at dette laget kan oppnå noe spesielt kommende sesong, sier Hulsker.


Vi ønsker Bernt velkommen og gleder oss til sesongen! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.