Svømming i Ortun svømmebasseng

Svømming i Ortun svømmebasseng


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 02.05.2023 08:30

Tid


Sted


Pris

Påmelding fra kr 662,00 inkl. avgifter

Vi utvider nå svømmetilbudet vårt og legger til rette for svømmetrening for alle over 15 år som er medlem i et bedriftsidrettslag tilsluttet Vestland Bedriftsidrettskrets på Ortun svømmebasseng !

Svømmetreningen vil foregå på TIRSDAGER fra kl 20:00-22:00.

Svømmesessongen følger skoleruten til Bergen kommune frem til desember 2022 og frem til juni 2023.

For å svømme, må man være medlem i et bedriftslag tilsluttet Vestland Bedriftsidrettskrets. Er du ikke medlem, men ønsker å svømme kan du enkelt bli medlem i Vestland regionale bedriftsidrettslag. Dette er et tilbud til individuelle, som ønsker å være med på aktivitet, men som ikke har noe tilhørighet i et lag. 

Medlemskapet koster kr. 150,- pr år og kommer i tillegg til avgiften for svømmingen. Klikk deg inn på lenken for innmelding.

Pris:

Kr. 675,- pr. person. Ved påmelding melder du deg på helt frem til juni 2023.

Ønsker du å svømme flere ganger i uken, f.eks i Slåtthaughallen eller Åstviethallen, kan du det, med å velge "flere ganger i uken" Prisen for flere ganger i uken er kr. 850,- da kan du svømme så mange ganger du vil.

For bedriftsidrettslag som ønsker å melde på flere enn 4 til svømmingen, kan bruke denne lenken her og fylle ut skjemaet. Skjemaet sendes til Christian.Jensen@bedriftsidretten.no

Bedriftsidretten stiller med badevakter hver uke. Vi må alle ta et fellesansvar og sørge for at det er ryddet og ser ordentlig ut i garderoben når vi forlater svømmehallen om kvelden.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.


Andre arrangementer fra Vestland Bedriftsidrettskrets