Årsmøte 22.03

Postet av Træff SK den 10. Feb 2021

Dato for årsmøte er foreløpig satt til  Mandag 22.03.

Vi ønsker helst et fysisk møte, men det kommer helt på hvilke restriksjoner som gjelder.

Vi kommer derfor tilbake med tid og sted i løpet av februar.


Mvh

StyretÅrskavalkade 2020

Postet av Træff SK den 5. Feb 2021

De tre berømte Téne har slått til igjen, ting tar tid. Slik kan nesten 2020 også beskrives. Selv om året 2020 har vært som det har vært, har vi fremdeles klart å holde store deler av klubben i tilsvarende normal aktivitet. Under kan dere lese årskavalkaden for 2020 der lagene forteller om hva dem har opplevd i 2020 og muligens også forventninger til 2021. 

Årskavalkade 2020.pdfInnendørsaktivitet tar pause frem til 18. januar

Postet av Træff SK den 4. Jan 2021

Søndag kveld ble det iverksatt nye pålegg og råd knyttet til organisert aktivitet og idrett i forbindelse med økende smittepress i landet. Disse rådene medfører at hovedstyret har besluttet at vi avlyser all innendørs aktivitet i hall foreløpig frem til 18. januar 2021. Dette er sterkt beklagelig og vi håper at vi kan gjenoppta aktiviteten så snart som det lar seg gjøre på en trygg og god måte.

De samme rådene tillater gjennomføring av aktivitet utendørs og vi har derfor valgt å tillate gjennomføring av slik aktivitet foreløpig. Det er noe usikkerhet knyttet til blanding av kohorter og gjennomføring av kontaktidrett. Det forventes nye veiledere fra NFF innen kort tid og vi vil gjøre en ny vurdering av dette så snart dette foreligger. Vi ber derfor om forståelse for at dette kan endre seg på kort varsel. Dersom aktivitet gjennomføres så henstiller vi til at dette gjøres helt og holdent i henhold til gjeldende veiledere med tanke på smittevern og avstand. 

Med vennlig hilsen Hovedstyret.


Bli med og bestem årets mål

Postet av Træff SK den 23. Des 2020


2020 har vært et spesielt år hvor A-lag herrer kun har fått spilt et fåtall treningskamper. Nå kan du være med å bestemme hva som blir årets mål i et unormalt år.


De fem kandidatene til årets mål kan du se på vår Facebook-side, Instagram-konto eller vår Twitter-konto. For å stemme på årets mål vippser du et valgfritt beløp til 131193. 
Husk å skrive hvilket mål du stemmer på, ved å skrive f.eks «mål nr 5» i meldingen. Målet som får inn flest kroner blir årets mål. 


På nyttårsaften kl 12 trekker vi ut en vinner blant bidragsyterne som får et Træff-skjerf. 


Vi takker for støtten og ønsker en riktig god jul og et godt nytt Træff-år!


Moldegutt signerer med A-laget

Postet av Træff SK den 20. Des 2020

Henrik Frisvold Jenset (20) har signert kontrakt med A-lag herrer for sesongen 2021.

Jenset kommer fra Molde 2 og har tross sin unge alder allerede tre fulle sesonger bak seg i Norsk Tipping Ligaen. 

- Henrik kler grønt og er en god signering for oss. Med 63 kamper i 3. divisjon har han allerede god erfaring fra vårt nivå. Han begynte å trene med oss i oktober da vi fikk lov å starte med kontakttrening, og har kommet veldig fint inn i gruppa. Han er sterk i duellspillet, har stor fart og er god i 1v1-situasjoner begge veier. Han blir mest sannsynlig å se fykende opp og ned langs høyresida vår, enten som back eller ving, sier hovedtrener Petter Sjåholm.

Velkommen til Træff, Henrik!