Bli frivillig i Vestland


 

Bedriftsidretten Vestland trenger stadig flere frivillige til vårt arbeid og arrangementer. 

Meld din interesse i dag og bli med i arbeidet for et sprekere Norge! 

Ulike arbeidsoppgaver

Det er ulike arbeidsoppgaver vi trenger hjelp til, som du kan velge mellom. Det kan være du vet om en turperle som passer ypperlig til Ti på Topp konseptet vårt, eller du har kanskje lyst til å være med å gjennomføringen av våre arrangementer? Vi har mange muligheter, og alle er velkommen hos oss. 

Hvordan bli frivillig?

Fyll inn interesseskjemaet og vi kontakter deg! Du får all nødvendig opplæring og oppfølging. 

Hvorfor bli frivillig?

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Som frivillig møter du på likesinnede som er opptatt av dine interesser. Du har motivasjon og vil gjerne være en inspirasjon eller bidragsyter til at flere kommer seg i aktivitet. Kanskje er du selv nysgjerrig på aktivitetene og ønsker en personlig utfordring? Du ønsker erfaring, venner eller et nettverk? På jakt etter en betydningsfull hobby? I arbeidet som frivillig er du først og fremst et medmenneske som er med på å tilrettelegge for gode aktivitetsarenaer, og får deltakere til å føle seg ivaretatt. Som frivillig gjør du en forskjell. Bli med på vårt lag i dag! 

Som frivillig får du:

- Givende arbeidsoppgaver

- Attest for utført arbeid. 

Lurer du på noe? 

Ta gjerne kontakt med Christian Jensen på telefon: 414 60 184 eller e-post: vestland@bedriftsidretten.no dersom du har spørsmål.