Online løpetrening / virtuelle løp

Virtuelle løp/utfordringer: 

Bli med å løp 2021KM i løpet av 2021! Vi kickstarter året med å utfordre deg til å løpe 2021 km i løpet av året! Du har 365 dager på deg som igjennomsnitt er ca 5,5 km hver dag. Dette blir utvilsomt årets høydepunkt, hvor du kan motivere deg selv til å være aktiv sammen med oss og andre deltagere.

Vi vil hver måned sende ut informsjon til alle deltagerne med nyttig informasjon og tips til trening, som du kan bruke igjennom året. 

Klikk her for å delta på utfordringen | Å delta koster kun kr. 100,- pr person.


Online løpetrening

Ønsker du å forberede deg på vårens og sommerens løpeutfordringer i 2021 ved å bygge opp styrke, utholdenhet og god løpeteknikk? Bli med på vinterens online løpetrening. På en egen side, vil du som deltager ha tilgjengelig igjennom hele 

  • En video om løpeteknikk som guider deg gjennom de viktigste prinsippene for forebyggende og effektiv løpeteknikk
  • En video om styrketrening spesielt rettet mot løp
  • Et løpeprogram med tre ulike økter per uke igjennom vinteren, fram til første løp i Springkarusellen som er 9. mars 2021. Dette tilsvarer ca 13 uker med treningsprogram. Nytt program legges ut hver mandag kl 08:00.  

Pris: 500,- for individuelle deltagere og 3000,- for bedrifter. 

Vår samarbeidspartner, Polar deler ut en Vantage M klokke til en av de som melder seg på innen 20. desember. 


Straks påmeldingen er registrert vil du få lenke og pinkode for nettstedet hvor du finner alt av informasjon rundt online løpetrening.

Representerer du bedrift, velger du priskategori bedrift. Har du behov for et annet fakturaoppsett enn dette, ta kontakt med Christian Jensen på 414 60 184 eller Christian.Jensen@bedriftsidretten.no


Påmelding