Førdekarusellen, løp 3

Førdekarusellen, løp 3


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 14.05.2024 20:00

Tid


Velkommen til Bedriftidrettens FØRDEKARUSELL!


Løp 3: 14. Mai 2024

Førdekarusellen er en springkarusell med 8 ulike løp, i Førde sentrum. Alle løpa begynner presis kl 19.00!

Alle kan delta på Førdekarusellen, du kan gå, løpe eller gjere litt av begge deler. Du kan melde deg på, og delta gjennom bedrifta du jobber i , eller du kan delta som privatperson. Aldersgrense 15 år. Vi tilrår at du har reiseforsikring som deltaker av springkarusellen. 

Løpet 14 mai går langs E39 ut frå Førde mot Bruland og Sunde. Vending etter 2 og 4 km!


Løpene

Alle områda for start og mål er i sentrumsnære områder, og vi oppmodner de som kan til å sykle, jogge eller gå til start, som opp/- nedvarming. Det er ikkje tilgang til garderober på start/målområde. Men du kan spørje pent om du kan låne kundetoalett i butikkene i nærleiken av start/mål. Du kan legge frå deg tøy ved start/mål, men vi tar ikkje ansvar for verdisaker.

Vi ber deg om å ta hensyn til trafikk og andre når du deltar i springkarusellen. På veger utan gangfelt må du holde venstre og vise generell aktsomheit til biler og miljøet rundt. Det er frukt i målområdet etter løpet. 


Tidtaking
Løpene går med elektronisk tidtaking. Opprett bruker eller logg inn på EQ timing, meld deg på og møt opp til start! Dersom du skal løpe alle dei fira løpa beholder du start.nr. Dersom du har meldt deg på eit løp henter du startnr til start, og leverer det tilbake etter bruk. Ved bruk av startnr blir tida di registrert på ein nettside. Denne får du tilgang til via epost. 


Starten går presis kl 19.00. Vi er tilstade frå kl 18.00, så du kan hente startnr i sekeretæriatet god tid før start. Siste frist er 10 min før start.


Løp uten startnr? Ynskjer du å være med, men ikkje løpe på tid med startnr? Ta kontakt via epost på førehand, og møt opp og registrer deg i sekreteriatet. Prisen er den samme, sjå under. Vi registrerer deg som "fullført", utan tid i resultatlista. Fleksibel start frå kl 18.45-19.15! 


Premier
Det blir trukket 5 par HOKA løpesko blandt dei som melder seg på "heile karusellen". To par blir trukket etter løp 4 til sommeren, og tre par etter løp 8 i haust. Vi trekker også utrekkspremier blant alle deltakende på alle løpa.

Etter siste løp i november summerer vi antall kilometer, og premierer bedrifta som har løpt flest KM i Førdekarusellen! Ingen grunn til å la kollegene sitte heime- bli med å spring!

Kiwi Førde sponser frukt til alle deltakarane i mål! 


Pris og påmelding

For medlemmer av Bedriftsidretten kostar det 1200 kr for å delta i heile karusellen, 8 løp (150kr pr løp). Ta kontakt med oss for rabattkode. Er du ikkje medlem av Bedriftsidretten, kostar det 1500 kr for heile karusellen. Med denne påmeldinga bruker du det same startnummeret på alle løpa (dersom du mister startnummeret, kan du kjøpe nytt for 75 kr).

For enkeltdeltakelse for medlemmer kostar det 170 kr pr løp. Ta kontakt for rabattkode om du er medlem av Bedriftsidretten. For deltakelse som ikkje-medlem kostar det 200 kr for påmelding pr enkeltløp. Påmelding er bindane. 

Ta kontakt med   marie.sorum@bedriftsidretten.no for spørsmål om rabattkode


Ynskjer bedrifta di å melde på deltakarar? Fyll inn dette skjemaet, og send på epost!  lagsp-melding-f-rdekarusellen-2024.xlsx


Bli medlem i Bedriftsidretten her:   Opprett Bedriftsidrettslag (bedriftsidretten.no) eller meld deg inn som enkeltmedlem (kr 150,-) og ta kontakt med   vestland@bedriftsidretten.no!


Løypekart 14.Mai 2024

Du kan velge om du vil springe 1,2 eller 3 runder i løypa!

For å studere, eller teste løypa i forkant anbefaler vi å

lase ned GPX spor:  E39 med vending.gpx


Kort løype: 4 km

Lang Løype: 8 kmLøypebeskrivelse: Oppmøte ved den grønne prikken på kartet, ved krysset inn til Kiwi. Sjå etter Bedriftsidrettens flagg. Når du står på start løper du "ut" frå Førde. Herfra går ruta langs gangfeltet på E39 mot Bruland. Kort løype har vending ved husa i Pinndalen, etter 2 km. Lang løype fortsetter vidare på gangfeltet mot Sunde. Vedning ved Sunde Skule, etter 4 km. 
Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.