Bedriftskonkurranse i buldring, Sogndal klatresenter!

Bedriftskonkurranse i buldring, Sogndal klatresenter!


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 01.12.2023 20:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 115,00 inkl. avgifter

Vestland Bedriftsidrettskrets inviterer bedriftskonkurranse i buldring!


Korleis foregår konkurransen?

Sogndal Klatresenter sine erfarne instruktører plukker ut og merker ulike bulder i ulik vanskelighetsgrad. Du kan klatre når som helst og hvor mange ganger du vil i løpet av perioden, men du kan kun bruke ett scorecard. Scorecardet får du i resepsjonen på Idrettsenteret.

Ferdig utfylt scorecard sendes på mail til vestland@bedriftsidretten.no

Du får 1 poeng for hvert unike bulder du topper av de utvalgte rutene som er med i konkurransen. Ved lik poengsum teller antall forsøk.


Vinner av den individuelle konkurransen er den som får flest mulig poeng. Beste bedrift kåres ut fra totalsummen til laget så her lønner det seg å mobilisere så mange som mulig. Store bedrifter anbefales å mede seg på per avdeling.


Priser

Det koster 100kr å delta på konkurransen, pluss eventuell inngang på Idrettsenteret.

Under perioden vil du få 20% rabatt på "drop inn" inngang på Sogndal Klatresenter. Dette inkluderer tilgang til buldrerommet og gratis leige av sko. Dersom du allerede er vanlig medlem av Idrettsenteret får du tilgang til buldrerommet i konkurranseperioden, uten ekstra kostnader!


Premiering

Det blir premiering for beste mann, beste kvinne, i tillegg til fine utrekkspremier fra Vertical Playground! Vi premierer også beste buldrebedrift med en fott vandreplankett og premie! Ta med deg kollegene dine og bli med på denne utfordringen om å bli Sogn si Beste Buldrebedrift! 


Påmelding

Som enkeltdeltaker kan du melde deg på via nettsida (knappen øverst til høgre)

Eller så kan din bedrift sende ein samla påmelding. Isåfall, fyll ut skjema: Lagspåmelding buldrekonkuranse.xlsx og send til oss på vestland@bedriftsidretten.no


Nyskjerrig på hva et bedriftsidrettslag er? Sjekk ut spørsmål og svar her: Spørsmål om medlemskap (bedriftsidretten.no). Ønsker dere å bli bedriftidrettslag? Ta kontakt med oss på epost. Du kan også melde deg inn som enkeltmedlem (150kr).


Resultat

Resultatene må sendes inn innen kl 21:00 fredag 01.12.2023 og resultatlisten vil bli publisert lørdag 02.12.2023. Premiene kan hentast i resepsjonen på Idrettsenteret!


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.