Bedriftskonkurranse i buldring, Førde klatresenter!

Bedriftskonkurranse i buldring, Førde klatresenter!


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 01.12.2023 20:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 115,00 inkl. avgifter

Vestland Bedriftsidrettskrets inviterer til høstens siste bedriftskonkurranse i buldring!


Førde Klatresenter sine erfarne instruktører plukker ut og merker 40 ulike bulder i ulik vanskelighetsgrad. Du kan klatre når som helst og hvor mange ganger du vil i løpet av perioden, men du kan kun bruke ett scorecard. Scorecardet får du i resepsjonen på Førde Klatresenter.


Ferdig utfylt scorecard sendes på mail til vestland@bedriftsidretten.no


Du får 1 poeng for hvert unike bulder du topper av de utvalgte rutene som er med i konkurransen. Ved lik poengsum teller antall forsøk.


Vinner av den individuelle konkurransen er den som får flest mulig poeng av de 40 mulige. Beste bedrift kåres ut fra totalsummen til laget så her lønner det seg å mobilisere så mange som mulig. Store bedrifter anbefales å mede seg på per avdeling.

Under perioden vil du få 20% rabatt på inngang på Førde Klatresenter

Det blir premiering for beste mann, beste kvinne, i tillegg til fine utrekkspremier fra Vertical PLayground! Vi premierer også beste buldrebedrift med en fott vandreplankett og premie! Ta med deg kollegene dine og bli med på denne utfordringen om å bli Førdes Beste Buldrebedrift! 


Ønsker din bedrift å melde på flere samlet, fyll ut skjema: Lagspåmelding buldrekonkuranse.xlsx og send til oss på vestland@bedriftsidretten.no

Nyskjerrig på hva et bedriftsidrettslag er? Sjekk ut spørsmål og svar her: Spørsmål om medlemskap (bedriftsidretten.no). Ønsker dere å bli bedriftidrettslag? Ta kontakt med oss på epost

Resultatene må sendes inn innen kl 21:00 fredag 01.12.2023 og resultatlisten vil bli publisert lørdag 02.12.2023. Premiene kan hentes på Førde Klatresenter.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.