Bedriftskonkurranse i klatring og buldring!

Bedriftskonkurranse i klatring og buldring!


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 19.03.2023 20:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 115,00 inkl. avgifter

Vestland Bedriftsidrettskrets inviterer til bedriftskonkurranse i klatring og buldring, i samarbeid med Høyt Under Taket Kokstad!


Nytt i år er at det altså er både klatring og buldring på menyen! Det er plukket ut 15 av hver, slik at det er 30 flotte ruter som venter!
Høyt Under Taket har plukket ut og merket sine 30 favoritt rute, både klatreruter på autobelay og buldreruter, i ulik vanskelighetsgrad. Alt fra nybegynner til Magnus Midtbø nivå. Klatring på Autobelay (automatsikring) er en trygg og gøy aktivitet som passer for både uerfarne og erfarne klatrere, man behøver ingen forkunnskaper her!


Rutene er klare kl. 12.00 på mandag 13.mars. Du kan klatre når som helst og hvor mange ganger du vil i løpet av perioden, men betaler selv for inngang (men med 20% rabatt). Dersom man har månedskort kan man selvsagt benytte dette.


Du får 1 poeng for hver sone du når (avmerket punkt midt i ruten). Ved topping av rute får du 2 poeng. Du registrerer selv poengene dine ved å fylle ut scorecard som du får utlevert på Høyt Under Taket, og sender så inn bilde av scorecard til oss på e-post til vestland@bedriftsidretten.no når du er ferdig.


Vinner av den individuelle konkurransen er den som får flest mulig poeng (av de 60 mulige) -både beste kvinne og beste mann skal kåres! Beste bedrift kåres ut fra totalsummen til laget. Her lønner det seg altså å mobilisere så mange som mulig. Det blir premiering for beste mann, beste kvinne og beste bedrift, i tillegg til mange fine uttrekkspremier -så her er det mulig for ALLE som blir med, å kunne dra hjem med klatrestæsk, eller klippekort fra Høyt Under Taket.


Ta med deg kollegene dine og bli med på denne utfordringen om å bli Bergens beste bedrift i klatring og buldring!


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.