Bli Sprekere Åsane Vår 2023

Bli Sprekere Åsane Vår 2023


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 19.04.2023 21:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 832,00 inkl. avgifter

"Bli Sprekere" tilbyr enkel, effektiv, motiverende og sosial treningsaktivitet som passer for alle!

Våre gruppetreninger er åpne. Du trenger ikke være tilknyttet en medlemsbedrift for å delta. 

Våre dyktige aktivitetsledere både ser og motiverer deg. Du deltar ut fra ditt nivå. Ved behov får du hjelp til å tilpasse øvelser og intensitet. Vi gjør det enkelt for deg å være i aktivitet, gi deg den gode følelsen og tilbyr deg et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap!


På Kalvatæret skole tilbyr vi i vår: Bli Sprekere Styrke


"Bli Sprekere" er Bedriftsidrettens fellesbetegnelse for all gruppetrening organisert med kvalifisert aktivitetsleder som gir god oppfølging. Hos oss står den enkelte deltaker i fokus. Motivasjon, mestring og morro er sentrale elementer i våre tilbud. Vi benytter hele kroppen som arbeidsredskap, med fokus på kjernemuskulaturen. Mottoet vårt er at fysisk aktivitet er lystbetont, enkelt og motiverende.


Vi har rabbaterte priser (20%) for medlemmer av bedriftsidrettslag. Dette vil du ikke finne innunder priskategori, så send mail til trudi.aaltvedt@bedriftsidretten.no før påmelding.


Gruppene har trening ukentlig fra og med uke 5, til og med uke 16 (foruten vinterferien uke 9, og påske i uke 14). Vi tar forbehold om at det kan oppstå endringer/avvik underveis dersom skolen skal bruke salen selv.


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.