Bedriftskonkurranse i buldring i Førde

Bedriftskonkurranse i buldring i Førde


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 02.12.2022 21:00

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding kr 112,00 inkl. avgifter

Vestland Bedriftsidrettskrets inviterer til bedriftskonkuranse i buldring!

  • Tid: 25.11-02.12.2022
  • Sted: Førde klatresenter
  • Pris: kr 100 per person

Førde klatresenter sine erfarne instruktører plukker ut og merker 40 ulike buldre i ulik vanskelighetsgrad på Førde klatresenter. Du kan klatre når som helst og hvor mange ganger du vil i løpet av perioden. Du får utdelt et scorecard, som du benytter gjennom hele konkurranseperioden. Du kan ikke starte på et nytt scorecard etter at du har begynt å registrere. 

Du registrerer selv resultatene dine ved å ta bilde av scorecardet ditt og sende det på epost til vestland@bedriftsidretten.no eller på mobil 41460184. Du får 1 poeng for hvert unike bulder du topper av de utvalgte rutene som er med i konkurransen. Vinner av den individuelle konkurransen er den som får flest mulig poeng av de XX mulige. Beste bedrift kåres ut fra totalsummen til laget. Her lønner det seg altså å mobilisere så mange som mulig.

Under perioden vil du få 20% rabatt på inngang på Førde klatresenter. 

Det blir premiering for beste mann, beste kvinne og beste bedrift, i tillegg til fine utrekkspremier.

Ta med deg kollegene dine og bli med på denne utfordringen om å bli beste buldrebedrift!

Bedrifter / bedriftsidrettslag som ønsker å melde på flere samlet, og ønsker en samlefaktura kan fylle ut dette skjemaet og sende det tilbake til oss for registrering på e-post: vestland@bedriftsidretten.no 


Administratorer