Trappecupen - Løp 1

Trappecupen - Løp 1


Arrangør: Vestland Bedriftsidrettskrets
Påmeldingsfrist: 07.11.2019 14:30

Tid


Sted

Vis kart

Pris

Påmelding fra kr 212,00 inkl. avgifter

Velkommen til Trappecupen 2019!

Trappecupen består av tre innendørs trappeløp:

  • 7.nov: Haukeland Universitetssjukehus - 9.etg
  • 14.nov: Scandic Ørnen - 13.etg
  • 21.nov: Media City Bergen - 16.etg


Starttid
Alle løpene har fleksibel start fra kl 17, og man kan starte når man vil frem til løpene avsluttet kl. 19. NB! På Haukeland er startsiden fra kl. 16 til 18, og det vil i år dessverre ikke være mulighet for å starte utenom denne tiden.


Utlevering av startnummer
Utlevering av startnummer skjer hovedsakelig på første løp, men om du ikke har anledning til å delta derfår du startnummer på de andre løpene. Husk å ta vare på startnummeret, da dette skal brukes på samtlige av løpene!

Tidtaking
Det benyttes orienteringsbrikker til tidtaking. Disse leveres ut ved start på hvert av løpene og levers tilbake etter målgang. Man stempler inn brikken ved start for å starte tiden og deretter igjen ved målgang for å stoppe tiden. Brikken leveres så til tidtaker for avlesning.

Pris
Deltakeravgift er kr. 200,-. Da kan man delta på alle løpene, eller de man har anledning til å bli med på. Vi har dessverre ikke påmelding til et og et løp, men ved ordinær påmelding velger du selv hvor mange løp du deltar på.

Premiering
Alle deltakere mottar deltakerpremie for cupen. I tillegg trekkes det ut flotte premier blant alle deltakerne. Topp 3 blant damer og herrer totalt i cupen basert på sammenlagttid mottar også en premie. Nytt av året er at den bedriften som har flest fullførende deltakere får en flott premie! Det samme gjør det beste bedriftslaget! Her er det sammenlagttiden til de 4 raskeste fra hver bedrift som utgjør sluttresultatet.

Fotografering
Bedriftsidretten vil ha en egen fotograf til stede på arrangementet. Det vil bli tatt bilder av deltakere, både underveis i løpet(trapperommet) og rundt på arrangementet. Bildene vil kunne bli publisert på Bedriftsidrettens Facebookside og i arrangementsmateriell. Gi gjerne beskjed dersom en ikke vil fotograferes eller ikke ønsker at bildene skal benyttes.

Mat & drikke
På løp 2 og 3 vil det være mulighet for mat og drikke.

På løp 2 spanderer Scandic forfriskninger på alle etter løpet og dersom man bestiller bord i restauranten på forhånd får man 20 % rabatt på all mat. Bestill bord via roast.bergen@scandichotels.com og oppgi rabattkoden TRAPPECUP2019.

På løp 3 spanderer medarrangør Deloitte B.I.L. smoothie på alle deltakere! Det vil også være mulig å spise så mye pizza man bare vil for kun kr. 75,-! Dette krever forhåndspåmelding og betaling enten i påmeldingen til cupen eller i eget skjema (dersom du allerede er påmeldt cupen eller ønsker å etterbestille dette): https://hordaland.bedriftsidretten.no/events/ticketcart?eventid=1000029674


Vi håper alle deltagerne får en riktig god aktivitetsopplevelse og ønsker alle lykke til!


Løp 1: Trappeløpet på Haukeland Universitetsjukehus
Trappecupens første løp er det tradisjonsrike trappeløpet på Haukeland Universitetssjukehus! Gjennom flere år har dette vært et megapopulært arrangement blant de ansatt ved Haukeland Universitetssjukehus, Helse Bergen, med over 600 deltakere hvert år! I 2016 var første gang løpet var åpent for andre enn de ansatte gjennom Trappecupen, og vi gleder oss stort til å gjenta suksessen også i år! Merk at dersom du ikke er ansatt i Helse Bergen er det kun mulig å delta på dette løpet gjennom Trappecupen.


  • Sted: Underetasjen i Sentralblokken
  • Tidspunkt: Fri start mellom kl. 16 og 18. NB! I år vil det dessverre ikke være mulig å starte tidligere enn kl. 16 om man deltar i Trappecupen!
  • Startnummer og tidtakingsbrikke: Utleveres ved start. NB! Husk å ta vare på startnummeret siden dette skal benyttes på hele cupen! 


NB! Påmeldingen til dette arrangementet er påmelding for hele cupen. Du velger selv hvor mange av løpene du faktisk deltar på. 


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.