Første bedriftskonkurranse i buldring vel gjennomført i Tromsø!

Postet av Christian Jensen den 3. Jun 2024

I perioden 24.-31. mai ble den aller første bedriftskonkurransen i buldring arrangert på Buldreterminalen i Tromsø. Totalt 72 påmeldte deltagere fra ulike bedrifter konkurrerte både den individuelle klassen og samtidig kjempet om å bli Tromsøs beste buldrebedrift. 

Beste kvinne ble Andrea Viken Strand fra SINTEF Nord med 24 poeng og 42 forsøk. På en god andre plass kom Guro Drange Veglo fra KSAT BIL med 21 poeng og 26 forsøk. På tredjeplass kom Gina Mølnvik fra SINTEF Nord med 20 poeng og 25 forsøk. Vi gratulerer! 

I herreklassen stakk Didrik Ulleberg fra SINTEF Nord av med seieren med 30 poeng og 67 forsøk. Rett bak kom Sigurd Rhys Parsonage fra Apotek1 Renen inn på en fin andre plass med med 29 poeng og 30 forsøk. Tredjeplassen gikk i herreklassen til Sander Aakerholt fra KSAT BIL med 27 poeng og 32 forsøk. VI gratulerer. 

Beste buldrebedrift ble på den første bedriftskonkurransen: KSAT BIL, Kongsberg Satellite Services med hele 439 poeng! Gratulerer. Plaketten er på vei og vil bli overlevert så fort den er på plass! 

Lenke til resultater 

Resultater alle individuelle 

Topp 10 Resultater individuelt samt bedriftsklasse


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.