Vi er klar for løp nr 3, 27. april!

Postet av Christian Jensen den 22. Apr 2021

Om under 1 uke er vi klar for Springkarusellen sitt løp nummer 3. Vi gleder oss og håper dere også gjør det. Vi har fulgt Covid-19 situasjonen nøye, og slik restriksjonene er idag kan vi gjennomføre løpet med inntil 200 deltagere dersom 1 meter avstand holdes. Vi vil tilpasse løpet til dette og vi ber alle som skal være med om å følge de anvisningene som blir gitt. 

Dessverre er det kun deltagere fra Bergen kommune som kan delta. Bor du i en annen kommune, åpner ikke reglene for at du kan delta. 

Starttid og løype:

Løypen går rundt Tveitevannet vis a vis Sletten sender. 

 

Fleksistart: 

Fleksistart har start kl 18:30 og løpere sendes ut fortløpende. Start for fleksistart er vis a vis sekretariatet ved MÅL (se bilde til høyre).  På fleksistart velger du om du vil løpe 1 eller 2 runder. Merk at MÅL for fleksistart er der du startet, både på 1 og 2 runder. 

 

Siste startende på fleksistart må være av gårde til kl 18:55.

 

Fellesstart: 

Start er som anvist i bilde. Du skal løpe Nesten 3 runder og kommer i mål som er angitt på bilde til høyre. Løypen på fellesstart er kontrollmålt til 5 km av Kondis. 

 

Løypen vil bli merket med bukker rundt løypen. 


I tillegg minner vi om de generelle smittevernrådene:

 

- Er du syk eller har du symptomer skal du holde deg hjemme. 

- God hånd- og hostehygiene.

- Hold avstand og reduser kontakt med personer.

 

Vi som arrangør tar smittevernet på alvor, og vil ha tilgjengelig desinfiseringsutstyr i sekretariatet. 

 

Skulle du bli syk, i etterkant av arrangementet er det viktig at du gir oss informasjon om dette, slik at vi raskt kan varsle andre som var med på løpet. Ta derfor kontakt med Christian Jensen på telefon 414 60 184 eller e-post: Christian.Jensen@bedriftsidretten.no 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.