Springkarusellen Løp 2 blir virtuell

Postet av Christian Jensen den 1. Apr 2021

Samme dag som Springkarusellen sitt første løp i 2021, la regjeringen fram nye retningslinjer med virkning fra 25. mars. I rettningslinjene var blandt annet at 1 meteren ble til 2 meteren, samt at arrangementer utendørs gikk fra 200 til 50 deltagere. 

Vi har forsøkt å få klarhet hos Bergen kommune helt fram til i går om vi kan gjennomføre løpet som planlagt, uten at vi har fått noe svar som gir oss trykkhet for å gjennomføre løpet. Vi har derfor valgt å utsette løpet 06. april. 

Dette beklager vi på det sterkeste, og vil forsøke å ta igjen det ordinære løpet når muligheten byr seg. 

Vi har likevell satt opp en virtuell løsning hvor dere selv kan løpe i løypen når det passer dere. Dette vil spre deltagelsen ut over uken og vi håper dere som allerede er påmeldt løpet vil være med på dette. Trykk dere derfor inn på den distansen du allerede er påmeldt og registrer deg. 

Er du påmeldt kun til løpet 06. april, ta kontakt med Christian (kontaktinfo under) så flytter vi deg over til et annet passende løp. 

Løpeperioden er fra mandag 04. april til og med søndag 10. april. Du kan altså innen for denne tiden gjennomføre ditt løp rundt Tveitevannet. 

Springkarusellen Løp 2 virtuell - FELLESSTART

Springkarusellen Løp 2 virtuell - Fleksistart 1 runde

Springkarusellen Løp 2 virtuell - Fleksistart 2 runder

Vi har også laget to raske brukerveiledninger. Den ene er hvordan dere blir med og den andre hvordan dere registrerer aktiviteten. 

Registrere aktivitet på Springkarusellen Løp 2 Virtuell.pdf

Veiledning påmelding.pdf

Når du registrer deg bruker du rabattkoden Spring2-21 Så kommer du igjennom uten at det koster noe. 

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med aktivitetskonsulent Christian Jensen på e-post: Christian.Jensen@bedriftsidretten.no eller telefon: 414 60 184 Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.