Klart for første løp i Springkarusellen 2021

Postet av Christian Jensen den 21. Mar 2021

Endelig er vi nå snart klar for første løp i Springkarusellen. Vi har fått bekreftet fra kommunen, at vi er innenfor de nasjonale smittevernregler ifm med gjennomføringen av Springkarusellen. Dette gjør oss glad og gleder oss til å se dere på førstkommende tirsdag. Som nevnt i SMS, sendt på torsdag 18. mars, ville vi avvente med utsendelse av informasjon til søndag. 


Askøy og Øygarden kommune innførte lørdag 20. mars strengere tiltak ifm smitteutbrudd. Vi vil på bakgrunn av det fraråde de som bor i en av disse kommune om å ikke delta på Springkarusellen førstkommende tirsdag. 

 

Under følger informasjon som er viktig for deg som deltager. 


Startnummer:

Startnummer hentes i sekretariatet før start. På grunn av at start og mål ikke er på samme sted, er siste mulighet for å hente startnummer 15 minutter før start. Dvs. 18:15 for de som deltar på fleksistart og 18:45 for de på fellesstart. 

 

For deg som har meldt deg på hele karusellen, tar du vare på startnummeret til neste løp. Du er selv ansvarlig for å ta vare på startnummeret. Har du mistet startnummeret eller glemt det og trenger nytt koster det kr. 75,-.

 

Har du kun meldt deg på løpet 23. mars, kan du kaste startnummeret i etterkant. 

 

Sekretariatet finner du ved mål. Se kartet under starttid og løype nedenfor. Starttid og løype:

Løypen går rundt Tveitevannet vis a vis Sletten sender. 

 

Fleksistart: 

Fleksistart har start kl 18:30 og løpere sendes ut fortløpende. På fleksistart velger du om du vil løpe 1 eller 2 runder. Merk at MÅL for fleksistart er der du startet, både på 1 og 2 runder. 

 

Siste startende på fleksistart må være av gårde til kl 18:55.

 

Fellesstart: 

Start er som anvist i bilde. Du skal løpe Nesten 3 runder og kommer i mål som er angitt på bilde til høyre. Løypen på fellesstart er kontrollmålt til 5 km av Kondis. 

 

Løypen vil bli merket med bukker rundt løypen. 


Covid-19 situasjonen:

 

Vi følger koronapandemien dag for dag og vil tilpasse arrangementene og løpene i forhold til de retningslinjer som gjelder for Bergen. Følg derfor med på www.springkarusellen.no. Der vil siste oppdatert informasjon komme. 

 

I tillegg minner vi om de generelle smittevernrådene:

 

- Er du syk eller har du symptomer skal du holde deg hjemme.

- God hånd- og hostehygiene.

- Hold avstand og reduser kontakt med personer.

 

Vi som arrangør tar smittevernet på alvor, og vil ha tilgjengelig desinfiseringsutstyr i sekretariatet. 

 

Skulle du bli syk, i etterkant av arrangementet er det viktig at du gir oss informasjon om dette, slik at vi raskt kan varsle andre som var med på løpet. 


Lurer du på noe? ta kontakt med Christian Jensen på telefon 414 60 184 eller e-post: Christian.Jensen@bedriftsidretten.no 


Se for øvrig www.springkarusellen.no for oppdatert informasjon. Her vil siste nytt om løpet legges ut :) 
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.