OPPRYKK!

Postet av Træff SK den 29. Okt 2018

Damene taklet presset og slo Hødd 0-2 på Høddvoll. Dermed kunne grønnbuksene feire opprykk til 2.divisjon!  

Træffs damelag kunne søndag feire et vel fortjent opprykk til 2.divisjon etter å ha slått Hødd 2 over to kamper. Foto: Privat

Træffdamene åpnet kvaliken med en solid 4-1 seier. Dette skapte et godt utgangspunkt til returkampen som ble spilt i går. Damene leverte nok en seier og de står uovervinnelig sesongen 2018. 


Søndag møttes Hødd og Træff på Høddvoll hvor det skulle spilles om billett til 2.divisjon i 2019. Træff vant første kvalikkamp 4-1 på Reknesbanen og var store favoritter i neste det andre oppgjøret mellom lagene. Træff som har vært suverene i hele år stengte igjen bak og vant til slutt 0-2. Lagene kunne dermed feire et vel fortjent opprykk til 2.divisjon.

For en uke siden når lagene møtes var det en klasseforskjell på både fysikk og variasjon i spillet. Damene leverte god fotball og underholdning. I går ankom damene Høddvoll med god stemning og en fantastisk supportergjeng. Damene virker godt forberedt, men første omgang visste seg å ikke bli en suksess. Det blir spilt mye langt, kombinasjonsspillet fungerer ikke optimalt og blir spilt en del farlige og upresise pasninger. Det blir valgt å slå i bakrom, når det ikke finnes bakrom. Blant annet Ulland Andersen kommer på mange fin løp i rommet mellom leddene, men det blir heller valgt å slått langt. Men damene henter seg godt inn igjen ved gode redninger av Melsæther og knallhard jobbing av Ervik og Hagset Junior. 

Andreomgang starter noe bedre. Træff gjør noen bytter, som er med på å skape mer energi og tempo i laget. Venstrekant Larun lever en perfekt ball inn mot feltet, som gjør det enkelt for Dahle å tuppe ballen inn. 0-1! Flyten begynner å komme mer og mer. Damene er mer presise i spillet og tilslutt sitter det andre. Damene er flink å sette presset høyt og Hødds midtstopper gjør en stor feil, som gjør det enkelt for Lyngstad å sette det andre alene med keeper. Træffs damer rykker dermed opp i 2 divisjon med en sammenlagt 6-1 seier i kvaliken. Damene har vært solide gjennom sesongen med 18 kamper spilt og 17 vunnet, og endte til slutt med en målforskjell på 123-18. Det lar seg høre og hele klubben er så utrolig stolte av bragden til dette laget. 

Gratulerer!Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.