Før kampen: Molde 2 - Træff

Postet av Træff SK den 26. Okt 2018

Sesongen avsluttes med et herlig lokaloppgjør hvor andreplassen skal spilles om.

Lafteh scoret to mål sist lagene møttes. Lynvingen står med ti mål og jakter flere. Bilde fra når Træff møtte Molde i NM tidligere i år. Foto: Bjørn Brunvoll


Træffs herrelag har levert en god sesong og står med ti strake kamper uten tap. I morgen spilles årets siste kamp og andreplassen skal spilles om når Moldes rekrutter står på motsatt banehalvdel. Med seier vil Træff ta andreplass bak Oppsal, mens Molde 2 beholder plassen om de unngår tap. Les deg opp før den 26 og siste runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1.


Sist lagene møttes på Reknes i sommer var det en jevn kamp mellom to hardtarbeidende og teknisk gode lag. Gjestene i blått hadde med seg  Ibrahima Wadji, Stian Gregersen og keeper Mathias Ranmark fra A-laget, hvor førstnevnte flere ganger skapte problemer for forsvaret til Træff. Likevel var det hjemmelaget som begynte kampen best og etter 12 minutter stod det 1-0 på måltavlen. Harith Lafteh driblet seg forbi på venstresiden før det påfølgende innlegget traff en Molde-forsvarer i hånden. Pipeblåseren pekte på straffemerket og toppscorer Alexander Jonassen var sikker som banken. Etter målet tok Molde grep og kom til flere store sjanser med nevnte Wadji på topp. Etter halvspilt førsteomgang får Træff frispark på egen banehalvdel. Frisparket tas raskt og med dårlig utførelse, noe som førte til en kontring for Daniel Berg Hestads gutter. Wadji løp fra alt og alle og satte enkelt inn utligningen. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Etter hvilen var Træff innstilt på å luke bort småfeilene og dermed unngå kontringer i mot. Det gikk ikke som planlagt. Etter bare fem minutter inn i andreomgang hadde Molde scoret to ganger og ledet nå 1-3 på Reknes. 

Magnus Oltedal gjorde raskt grep og satt inn tidligere Molde-stjerne, Eskil Rønningen (Tryg Lade-spiller i dag). Lysluggen bemerket seg like raskt da han på nydelig vis serverte ballen til Lafeth som satt inn redusering 15 minutter før fulltid. Lafeth fikk blod på tann og bare fire minutter senere satt utligningen. Træff jaktet seieren og flyttet opp forsvarsspiller, Stian Samdal. Midtstopperen ble like etter spilt langt på. Samdal stusser ballen over Molde-spilleren før han på Ronaldo-vis dribler seg nedover venstresiden. Fra dødlinjen finner han Jonassen på bakerste stolpe som setter inn seiersmålet. Publikum reiser seg og stemningen er å ta og følge på. Træff vinner det viktige lokaloppgjøret og fortsetter den fine rekken uten tap mot andrelag. 


Seier = 2.plass

I morgen møtes lagene igjen, denne gang på Aker Stadion. Oppsal er for lengst rykket opp til PostNord-ligaen, men andreplassen i avdelingen skal fortsatt gjøres opp om. Med seier tar Træff andreplass, men hvis Molde 2 unngår tap er det de som tar plassen bak Oppsal. 

Molde 2 har gjennom hele sesongen vist at det er et godt fotballag, både med og uten hjelp fra Ole Gunnars reserver. I egen stue har Molde 2 vunnet 11 av 12 kamper. Tapet kom mot Oppsal hvor gjestene vant 0-2. Ellers har laget kun sluppet inn 9 baklengs på eget kunstgress. I serien har morgendagens motstandere tapt dobbelt så mange kamper som Træff, men de har også tatt tre flere seirer enn laget fra Reknes. Træff har en god statistikk mot Molde 2 og de andre rekruttlagene i årets avdeling, hvor 6 av 7 kamper har endt med seier. I fjor når Molde 2 og Træff møttes delte lagene poengene på Aker Stadion, mens på Reknes ble Molde 2 knust 5-1. 

Træff kommer som sagt fra ti strake kamper uten tap, med 3-0 mot Hødd 2 sist helg. Molde 2 tapte 3-1 borte mot Spjelkavik og ga dermed Træff muligheten til å kjempe om "sølvet". Det blir som alltid spennende å se hvilket lag Berg Hestad stiller i morgen, men aldri noe Træff bruker krefter på. Det har vært en god treningsuke og den høyreiste spissen fra Gossen, Simen Varhaugvik ser frem til å møte fetter Emil på Molde 2. Spissen som lenge har gått under navnet "den kvite Lukaku" er i kjempeform og scoret blant annet i sist kamp. Lafteh som herjet i sommerens oppgjør er tilbake fra suspensjon og guttene er klar for oppgaven som venter i morgen. Treningsuken ble avsluttet i ekte tradisjon hjemme hos hovedtrener Oltedal. Spillerne ble møtt av et himmelsk koltbord som assistent og keeperlegende, Andreas Beinset hadde forberedt i mange timer. 


Det meldes om et typisk høstvær i morgen, med både sol, vind og skyer. Træff går for nok en seier og skal gi alt for å avslutte årets sesong på andreplass. Ta turen til Aker Stadion og støtt guttene til tre viktige poeng!


HEIA TRÆFF!

Molde 2 - Træff
26. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Aker Stadion
Lørdag 27. oktober 2018 klokken 12:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.