Før kampen: Træff Kvinner - CFK/DAHLE

Postet av Træff SK den 14. Okt 2018

Siste kamp i sluttspillet


Snart ny uke og nye kamper står for tur. Mandagskveld klokken 19:20 ankommer Clausenengen/Dahle Reknes og siste kamp i sluttspillet skal spilles. Damene er allerede suverene vinnere med en poengforskjell på 13 poeng før siste kamp i sluttspillet er spilt, men de har ikke lagt seg bakpå av den grunn. Målet er 2 divisjon og to opprykks kamper står i vente.


Morgendagens kamp skal brukes til finjusteringer inn mot opprykkskampene, som allerede starter søndag samme uke. Dette blir damenes generalprøve før det blodige alvoret starter. Damenes stall har hatt en periode med litt sykdom, som har preget treningsuken grunnet av en uke med minimalt spillere på trening, men de spillerne som har vært tilstede har fått kjørt seg godt før morgendagens kamp. Damene melder en underholdene kamp mellom to gode lag. Clausenengen/Dahle har plassert seg på en god nummer to og hver kamp har betydd kamp. De er et tøft lag med flere gode enkeltspillere. Damene har tidligere reist hjem med 4-2 (hjemme), 1-5 (borte) og 1-4 seiere (borte) mot denne gjengen. Resultatet viser en klasseforskjell, men sannheten er at kampene har vært relativt jevne. Kampene har bydd på mye duellspill og Træffdamene har reist hjem med 3 poeng i lommen av et godt kollektivt arbeid i hele 90 minutter.


I fjorårets sesong endte Træffdamene på en kneppen andreplass etter siste sluttspillkamp. Damene har tatt seg i skinnet og har visst godt og tydelig at revansjelysten har vært der. Damene står i år uten et eneste tap og de trenger deres hjelp for at sesongen avslutter slik. 
  HEIA TRÆFF! 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.