Før kampen: Ready - Træff

Postet av Træff SK den 11. Okt 2018

Træff er klare for å revansjere seg mot Ready etter det pinlige hjemmetapet i juni. Les deg opp før kampen

Bruno Lopes i aksjon mot dagens motstandere på Reknes i sommer. Vi satser på samba!


Herrelaget spiller sin tredje siste kamp i helgen og tar farvel med bortekamper i Oslo etter dagens kamp mot Ready. Magnus Oltedal og Andreas Beinset og resten av spillergruppen skal gjøre alt for å revansjere 0-3 tap på eget kunstgress i sommer og har planen klar tre poeng. Laget kommer fra en sur poengdeling mot Follo sist hvor gjestene utlignet på overtid. Ready derimot kommer fra en sterk borteseier mot Spjelkavik, men ligger i dag rett over nedrykksstreken og må helst ta poeng for unngå neglebiting i sesonginnspurten. Les deg opp før den 24. runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1.

Værdamene melder om strålende forhold da Træff gjester Gressbanen Kunstgress hvor Ready har sin hjemmebane. Klubben som ble stiftet tilbake i 1907 kan tilby alt fra bandy til langrenn og friidrett til håndball, og er blant annet Norges største bandyklubb og har A-lag i eliteserien. Laget har også et bra herrelag i fotball som i 2014-sesongen rykket opp til tredje divisjon. I fjor endte laget på 10.plass i sin avdeling og vant 9 av 26 kamper. 6 av disse ble vunnet på eget kunstgress, men laget tapte også like mange på Gressbanen Kunstgress. I år har laget fra Oslo vist seg å være et bedre lag hjemme, enn borte og har i høst vunnet tre av ni kamper (Herd, Hødd 2 og Spjelkavik). 


Da Træff tok i mot Ready på Reknes i sommer, endte det med et brutalt 0-3 tap. Det er årets eneste hjemmetap i år og også den eneste kampen sammen med KFUM (0-0), som endte uten Træff-scoring. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0, men etter bare fem minutter inn i andreomgang kom kampens første baklengs. 15 minutter senere kom Readys andre og like etter ble kaptein, Stian Rødal, utvist etter to gule. Det ble dermed tøft for grønnbuksene og kampen endte til slutt 0-3. En mørk dag for Træffs herrelag. Det er derfor en voldsomt tent Træff-lag som stiller til start i dag. 


Det er flere spillere som utilgjengelige grunnet skader og suspensjoner, men det er et motivert og godt Træff som møter til kamp. Kampplanen er klar, og forrige kamp mot Ready skal revansjeres! Ta gjerne turen om du befinner deg i hovedstaden! 


HEIA TRÆFF!

Ready - Træff
24. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Gressbanen Kunstgress
Lørdag 13. oktober 2018 klokken 13:00
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.