Prosjekt Tilhørighet-kampen Molde - Sarpsborg 20.oktober kl.15.30

Postet av Træff SK den 10. Okt 2018

Lag og foreninger som er med iProsjekt Tilhørighetinviteres til å være med på folkefest på Aker Stadion, Lørdag 20. oktober, når Molde FK møter Sarpsborg 08 til en viktig medaljekamp i Eliteserien!  For å markere hvor viktig samarbeidet mellom Molde Fotballklubb og lokale lag/foreninger har vi valgtProsjekt Tilhørighetsom Dagens Kampsponsor!


LØRDAG KL 15:30 ER OPTIMALT FOR Å TA EN SAMLING MED HELE LAGET.Vi kommer til å lage dette til en folkefest for hele familien i årets siste Fanzone før kamp. Alle oppfordres til å kle seg i sitt lags farger.  Ta gjerne med flagg/banner inn på stadion for å vise hvor man kommer fra! 

I Fanzone  vil det bli fullt av aktiviteter for hele familien! Det vil bli arrangert en rekke konkurranser hvor alle kan delta og det blir utdeling av kake på Istad sin stand, boller fra Bakehuset, og brus fra Oskar Sylte! Tare og Molle vil selvsagt være på plass!
Det blir FIFA-spilling, ballbinge, aktiviteter fra Laktat, samt stand fra disse aktørene: Sparebanken Møre, Istad & Istad FIber, Pizzabakeren selger Pizza, Vegvesenet deler ut reflekser, Coca Cola har shoot out-konkurranse, det blir salg av supporterutstyr med 25% rabatt i vogna!

Vilde og Anna har livekonsert fra 1345-1415!
Jentene fra Nordfjordeid slo igjennom da de vant MGP JR i 2016 med sangen "Vestlandet". Vi gleder oss til at de skal opptre for oss!

I tillegg kommer Frank og Tolle for å sette MFK-stemning fra scenen, samt Ole Gunnar Solskjær for å gi siste nytt om kampen mot Sarpsborg.

Fanzonevil være åpen frakl. 13.00 og kampstart er kl. 15.30! Da vil Molde FK møte Sarpsborg 08 i sesongens nest siste hjemmekamp. Medaljestriden er i gang og vi kjemper om viktige poeng i toppen. Vi gleder oss stort til denne festdagen og håper dere kommer og bidrar til å farge byen blå!


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.