Før kampen: Træff - Follo

Postet av Træff SK den 5. Okt 2018

Et meget motivert Træff skal revansjere seg mot Follo. Les deg opp før kampen!Bildet fra forrige oppgjør i juni. I morgen møter Follo i rosa drakter. 

Ny kamp og nye muligheter. I morgen skal det kjempes om tre nye poeng, og denne gang er det Follo som gjester vakre Reknes! Laget øst for Oslo var nettopp det laget som ødelagte rekken uten tap for Træff. Oltedals menn tapte 2-1 på Ski stadion, en kamp som vil bli husket som en meget ufortjent seier for spillerne i blått og hvitt. Denne lørdagen er gjestenes blåhvite drakt byttet ut med klubbens rosa, og Træff er motiverte for å revansjere det sure tapet. Træff kommer fra en overlegen 0-4 seier mot Rilindja sist helg, mens Follo kommer fra et overraskende hjemmetap mot Spjelkavik. Les deg opp før den 23. runden av Norsk Tipping Ligaen avdeling 1. 


I morgen skal det spilles om tre nye poeng, mellom to gode lag som begge ønsker å spille og kontrollere kamper. Da lagene møttes i midten av juni kontrollerte Træff stort sett hele kampen på en helt ok gressmatte, men lagene gikk til pause på stillingen 1-1. Utover i kampen kom hjemmelaget mer inn i kampen, og halvtimen før fulltid gikk Follo opp i ledelsen. Til tross for uendelige(!) antall sjanser for Træff, ville rett og slett ikke ballen over streken. Kampen endte 2-1 til Follo og Træff måtte reise tomhendte hjem til Molde. Træff hadde ikke tapt èn eneste kamp på de ni første seriekampene, men rekken ble altså brutt av Follo. Det er derfor en voldsomt tent Træff-lag som stiller til start i morgen. 


Morgendagens gjester har vist seg å være et godt hjemmelag. Laget er en av to klubber i årets avdeling som har gress som underlag, og hadde før forrige helg kun tap èn hjemmekamp. Borte derimot har ikke Follo vunnet siden mai mot Herd. Da vant gjestene fra Øst 2-3. Totalt har Follo bare tatt to trepoengere på fremmed gress, og dette er noe av grunnen til at laget har falt fra topp tre plassering til 8.plass. Follo er et spennende lag som satser definitivt ungt. Laget har produserte flere spillere opp gjennom som i dag spiller på høyere nivå enn Norsk Tipping Ligaen. Laget reiser på sin siste bortetur til Møre og Romsdal, og er nok klare for å klatre oppover på tabellen.Det skiller nemlig bare to poeng opp til Lokomotiv Oslo som ligger på 4.plass. Om man ønsker å lese hva lørdagens motstandere skriver før kamp, kan en trykke seg inn på følgende link: https://www.kxweb.no/portal/theme/organization/news/show.do?id=9409288


Det er flere spillere som utilgjengelige før rundens oppgjør grunnet skader og suspensjoner, men det er et slagkraftig Træff som møter til kamp i morgen. Kampplanen er klar, og forrige kamp mot Follo skal revansjeres! 


HEIA TRÆFF!

Træff - Follo
23. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen
Lørdag 6. oktober 2018 klokken 13:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.