Før kampen: Træff Kvinner - Averøykameratene

Postet av Træff SK den 14. Sep 2018

Siste ordinære seriekamp for damene


Træff sitt damelag spiller sin siste ordinære seriekamp hjemme mot AK søndag på Reknesbanen. Laget leder serien fire poeng foran CFK og har muligheten til å øke forspranget til sju poeng før de fire siste sluttspillkampene. Serieoppsettet er så innviklet at bare kretsen skjønner det, men Træff vet at så lenge laget fortsetter å vinne kamper vil vi også ende øverst på tabellen. 

Derfor siktes det inn mot tre nye poeng på søndag. AK ligger på 6.plass og kommer fra en 2-2 kamp hjemme mot CFK/Dahle 2. Faktisk har ikke søndagens motstander vunnet på de siste ti kampene, som også er lagets eneste seier denne sesongen. Forrige gang lagene møttes vant Træff 10-0, hvor Sara K.Fornes og Alida Hagset scoret fire mål hver.


Damene står med 95 scorende mål hittil, og det hadde vært gøy om man kunne ende opp på tresifret antall scoringer etter grunnspillet - no pressure! Noen skader og forfall er det i troppen, men Træff skal likevel stille et slagkraftig og sultent lag. Møt opp og sørg for at høsten holder seg grønn ennå en stund!


HEIA TRÆFF! 


Træff - Averøykameratene
12. serierunde 3.divisjon, Reknesbanen
Søndag 16. september 2018 klokken 16:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.