Før kampen: Ullern - Træff

Postet av Træff SK den 14. Sep 2018

Herrelaget reiser østover for den 20.runden mot i Norsk Tipping Ligaen avdeling 1

Stian Samdal er klar for kamp! Her fra kvalik runde 2 mot Eide tidligere i år. 

Træff har gjort det bra denne høstsesongen (sett bort i fra mot Herd), og har tatt syv av ni mulige poeng de siste trene kampene.  


i årets sesong, med 10 seire, 5 uavgjorte og tre tap. I forrige runde ble Oslo-laget KFUM slått 2-0 på Reknes, og Træff kunne for andre kamp på rad juble for tre poeng. Med seier sist rykket Træff i fra lagene under og har i dag en luke på fire poeng ned til 4.plass. Molde 2 på andreplass ligger fremdeles foran med fire poeng og på tropp troner Oppsal med sine 48 poeng. Opprykket virker klart for Oppsal, men årets avdeling har vist at alle kan slå hverandre og dermed må de blå fra Oslo-Øst holde konsentrasjonen helt inn. Med tre nye poeng for Træff sist, har laget i dag like mange poeng som laget endte på i fjor. I morgen spilles det nok en viktig kamp når Ullern skal beseires. Træff skal over fjellet og møte et Ullern lag som har skuffet ut i fra de høye forventingene før sesongen. Morgendagens motstanderne ligger seks poeng over streken med 26 poeng og har i tillegg en kamp til gode. Ullern har vært plukket mer poeng hjemme enn borte, og det blir dermed en tøff oppgave for grønnbuksene i lørdagens kamp. Ullern kommer fra et 3-0 tap mot Spjelkavik, hvor sunnmøringene til tider kjørte over østlendingene. Ullern har denne høsten vunnet tre og tapt to, men vi biter oss fast i den overbevisende 4-1 seieren mot Molde 2 i runde 18. 

Sist lagene møttes i vår var det en kamp Træff som hjemmelag styrte det meste. Træff gikk til pause med 1-0 ledelse, hvor det gjerne burde flere mål i tillegg. I andre omgang derimot skrudde Træff på turboen og Lars Hauso hadde fått varmet opp "kastearmene". Kampen endte hele 6-1 for Træff hvor Hauso stod for fire målgivende, tre av disse på kast. De fremmøtte husker nok også godt kanonkulen fra Emil Sjøvik, som var ungguttens første mål for sesongen. Sjøvik ga seg ikke med ett, og scoret like gjerne ett til. 


Treningsuken har som alltid bestått av gode og tøffe treninger, som har bydd både på små og store skader for noen spillere. Trenerteamet har kampplanen klar, og guttene er mer enn motivert for nye tre poeng, eller "tre pinner" som Jostein Blindheim liker å si. 


HEIA TRÆFF! 


Ullern - Træff
20. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Ullern Kunstgress
Lørdag 15. september 2018 klokken 13:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.