Træff-damene slo Eide/Omegn

Postet av Træff SK den 31. Aug 2018


Vi tar i mot Eide på Reknes denne fine høstkvelden. Noen skader og sykdom i troppen. Men vi stiller et slagkraftig lag.

Eide ligger ekstremt lavt og jobber godt, men vi tar kommandoen med en gang. Har ballen og Eide blir løpende i mellom. Etter 4 minutt serverer Ann Iren en strøken pasning til June som hun setter i mål.

Første 10 min har vi full kontroll og vi synes å se at dette blir en trivelig dag på banen. Så faller nivået i alle ledd. Vi virker uengasjert, slurvete og stresset.  Vi har tross dette ok kontroll på kampen, men har mye å gå på i alle spillet faser. Vi jobber med å få nivået opp å gå igjen men vi lykkes ikke.
Det sprer seg nok noe frustrasjon både på banen og på benken. Da vi alle har større ambisjoner en det vi får ut i dag.

I pausen blir vi enig om å ha fokus på å gjøre de rette valgene.  Og alle må gå i seg selv å heve eget nivå.

Andre omgang er nok noe bedre en siste del av første. Men det viser seg at denne kampen blir en slitekamp, der vi ikke får flyt. Vi stanger hele vegen og får ikke ut potensialet vårt. Vi har kontroll uten å levere. Det er jo også en kvalitet. Træff-damene har ballen mest og produserer en del gode muligheter, som vi dessverre brenner. Det står 1-0 etter 80 min.Da får Alida blod på tann og setter to kjappe. Og vi kan alle senke skuldrene litt. 1-0 ledelse er alltid skummelt selv om vi styrer kampbildet.Eide får en straffe helt på tampen 3-1. Men de truer oss aldri skikkelig.

Greit å ta med seg 3 viktige poeng på en slite dag. Sånne kamper kommer inni mellom. Og da er det viktig å vinne. Det er en god egenskap!!

Vi ligger fortsatt der vi hører hjemme. På toppen!!! 

Neste kamp er borte mot


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.