Før kampen: Træff - Eide/Omegn

Postet av Træff SK den 29. Aug 2018

Høstsesongens første hjemmekamp for damelaget


Da er det duket for den andre kampen av høstsesongen. Damene topper tabellen med 25 poeng hvor 8 av 9 kamper har endt i seier. Laget spilte måtte dele poengene for første gang denne sesongen da laget spilte 3-3 mot Molde 2 sist helg. Damelaget har til gode å dele poeng på egen bane, og man har satt som mål at det skal forbli sik ut sesongen. Grønnbuksene har til nå scoret hele 87(!!) scoringer, og det er ventet stor spenning til hvem som får æren av å sette nummer 100. 

Denne gangen tar Træff-damene i mot Eide/Omegn på Reknes klokken 19:20 først i morgen, torsdag 30.august. Ettersom troppen er preget av en del sykdom kan det hende det blir flere debuter i morgen. I forrige kamp debutere June med ikke mindre enn to scoringer, og det er blir spennende å se om nykommeren fortsetter med sine herlige driv med ballen.

Damene har hatt en fin treningsuke med flere nye fjes på trening. Laget ønsker å spille god fotball i morgendagens kamp, og håper at det er mange som vil ta seg turen innom for å heie damene frem til tre viktige poeng.


Heia Træff!


Træff - Oppsal
10. serierunde 3.div kvinner , Reknesbanen
Torsdag 30. august 2018 klokken 19:20Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.