Før kampen: Træff - Oppsal

Postet av Træff SK den 25. Aug 2018

Herrelaget møter serielederne i den 17.runden av Norsk Tipping- Ligaen avdeling 1! 


Høstsesongen til Træff har startet helt greit, og Oltedal og Beinsets gutter ligger på en foreløpig 3.plass i årets avdeling. Laget spilte en elendig kamp mot Herd som endte med ett 2-1 tap, men reiste seg mesterlig og slo Kristiansunds rekrutter 1-2 sist mandag. I morgen spilles det toppkamp på Reknes når suverene serieledere, Oppsal, kommer på besøk. Oppsal har kun tapt én kamp i år og leder avdelingen med hele ni poeng ned til tabelltoer, Molde 2. Tapet deres kom selvsagt mot Træff, da grønnbuksene vant 1-2 etter to mål fra lysluggen Eskil Rønningen. Siden tirsdag har fokuset vært på søndagens kamp og muligheten for tre nye poeng. Treningsuken har bestått av harde og tøffe treninger konkurransen er hardere enn noen gang. Trenerteamet har analysert kampen mellom lagene fra forrige oppgjør, og guttene er klare på hva som møter dem i morgen.


Morgensdagens gjester ligger altså ensomt på topp med hele 43 poeng. Laget har vunnet 14 av 16 kamper, hvor årets eneste tap altså kom mot Træff. Oppsal har vist seg å være ett ballspillende lag som utnytter gode overganger og tar vare på sjansene sine. Laget har flere gode enkeltspillere og avdelingens toppscorer, Lasse Brandal er spiss på laget med 13 mål. Oppsal har på høstsesongens to første kamper slått både Molde 2 (0-2) og Spjelkavik (4-0) og har altså ikke avgitt poeng siden 4.juni da laget spilte 0-0 mot KFUM 2. Sist Træff spilte mot Oppsal, endte det med en deilig seier for Træff. Eskil Rønningen avgjorde kampen med to nettkjenninger og påførte det som foreløpig er Oppsals eneste tap for sesongen. Kampen begynte tøft for Træff med baklengs bare etter to minutter. Træff reiste seg og snudde kampen med Rønningens frispark i det 87 minutt. Kampen huskes spesielt for et uvant underlag og en ellers varm dag i Oslo.  


Træff Media med Michael Lie som gjestereporter møtte opp på fredagens trening for en kjapp prat med ungdomen, Emil Sjøvik om morgendagens kamp. Gutten fra Misund scoret Træffs første mål mot KBK 2 og har totalt 3 "pinner" i årets sesong. Sjøvik har overbevist når han har fått sjansen og har virkelig vokst i den hvite og grønne drakten. Han er klar på at laget går for seier i morgen og hinter til at søndagens oppgjør skal spilles på en betydelig bedre bane enn sist møte mellom lagene. Midtbanespilleren som som kan vise til enkelte dunhår over leppen er likevel fullt klar over hva som står på motsatt banehalvdel i morgen, og poengterer at det er serielederne som kommer på besøk. Hør i video under hva Sjøvik har å si om toppkampen på Reknes.

Hør på Emil Søvik, og møt opp på morgendagens toppkamp! Kiosken er som alltid åpen og speaker Helge er på plass. 

HEIA TRÆFF! 


Træff - Oppsal
17. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Reknesbanen
Sønda 26. august 2018 klokken 17:00


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.