Før kampen: KBK 2 - Træff

Postet av Træff SK den 19. Aug 2018

A-laget reiser nordover og møter Kristiansunds rekrutter i 16.runden av Norsk Tipping- Ligaen avd. 1! 

Michael Lie og resten av Træff-forsvaret er klare for en tøff oppgave mot KBK2. Foto: Bjørn Brunvoll

Høstsesongen kunne ikke startet verre da herrelaget tapte overraskende mot Herd forrige helg. Kampen ble beskrevet som årsverste, noe den absolutt var. Flere av spillerne nådde ikke sitt vanlige nivå, og Herd kom for lett til sjanser. Det resulterte i en direkte svak forestilling av grønnbuksene og et noe fortjent tap. En uke er gått og kampen er allerede glemt. Nå er fokuset på morgendagens kamp og muligheten for tre etterlengtete poeng. Treningsuken har bestått av harde og tøffe treninger og en kan nesten lukte den tøffe konkurransen om startplass på laget. Trenerteamet har analysert feilene som ble gjort forrige kamp, og gruppen er orientert om hva som forventes i morgen. 


Morgensdagens hjemmelag ligger under streken med 14 poeng. Laget har vunnet tre kamper og spilt hele fem uavgjorte. KBK har vist seg å levere bedre resultater hjemme enn borte med statistikken 2-4-2 (V-U-T). Som Træff tapte også KBK 2 sin høstpremiere da Spjelkavik ble for gode hjemme. Det kan bli en vanskelig høst for KBK´s rekruttlag, og det kan se enda verre ut med tap i morgen. Sist lagene møttes var på Reknesbanen i april. Da vant Træff 3-2 etter og ha lagt under to ganger. En leken Alexander Jonassen ville det annerledes og briljerte med sine tre mål. Kampen bestod av flere tøffe taklinger og hele syv gule kort og ett rødt (KBK 2) ble delt ut. Med seier i morgen har Oltedals gutter muligheten til å knipe igjen forspranget til lagene foran og muligens overta tredjeplassen. I morgen møtes nemlig Molde 2 og Drøbak-Frogn. Harith Lafteh er tilbake i troppen etter suspensjon samtidig som flere sentrale spillere blir å se i den hvite og grønne drakten. 


Træff Media møtte opp på søndagens trening for en prat med sisteskanse, Michael Lie om morgendagens kamp. Rogalendingen forteller om en veldig skuffet gjeng etter forrige kamp. Flere spillere var flau over egen prestasjon og ønsket å reise "kjerringa". Lie som har vist stort keeperspill i vårsesongen med blant annet strafferedning og flere tigersprang fra en annen verden, har troen på full pott i Kristiansund. Den høyreiste keeperen fra Haugesund kom med følgende kommentar på ekte Haugesund-dialekt:

                       - " Vi må skvisa sitrona ut av beinå. Vi må løpe som berre det. Løpe for kvarandre og har fokus på eget spill. Vi  

                         har vist tidligere i sesongen kor gode vi kan væra, vi må bare tørre".


Som alltid er det 3 poeng som blir det viktigste i morgendagens kamp og det skal gis 100 % innsats. Vi oppfordrer alle til å ta turen til Kristiansund i morgen. Det er meldt laber pris og greit opphold! HEIA TRÆFF! 


KBK 2 - Træff : 16. serierunde Norsk Tipping-ligaen avdeling 1, Kristiansund stadion mandag 20.august 2018 klokken 19:00

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.